Vi dedikerer hele vårt fokus disse første månedene av 2023 til ENDRING!

Som et resultat av at vi er hovedsponsor av årets sesong av 16 Ukers helvete, har vi blitt inspirert til å utsette dere kunder og følgere for nesten det samme. Vi velger å ikke bare fokusere på vektnedgang som en vei til bedring av livsstil og helse, men samtidig inkludere andre former for trenings-endring. Dette gjør at du nesten er garantert å finne både produkter og informasjon som vil passe med hvordan akkurat DU ønsker å begynne dette året med å gjøre en endring!

Bli sterkere

Det som ikke dr….

No pain no…

Det er i oppoverbakke…

NEI! Hverken dødsangst eller smerte eller oppoverbakker gjør deg sterkere!

Styrketrening gjøres best i kalorioverskudd. Man trenger ikke å trene til failure, og ting skal ikke gjøre vondt.

Det er ved å gjennomføre vellykkede, vel-løftede og motiverende tunge treningsøkter – oppunder dine maksløft, med god teknikk og med fravær av smerte at man utvikler en stadig økende maksstyrke.


Godt treningsgrunnlag, tyngre vekter, færre repetisjoner og stadig progresjon er noen nøkkelpunkter , les mer her >>>

Få bedre kondisjon

Hvis det er litt flaut å bli andpusten og rød i fjeset etter å ha gått opp en trapp, og du er lei av å føle deg fortvilet etter en rask joggetur rundt blokka, fordi du ikke greier mer? Da kan det være på tide å fokusere på å forbedre din kardiovaskulære kapasitet. Og nei – det trenger ikke å skje BARE på ei tredemølle.

Sannheten er at ca 80% av treningsøktene dine bør være i de nedre delene av intensitetsskalaen. Først da får du skikkelig utbytte av de få hardøktene du trenger.

Vi er faktisk i den realiteten at 2 til 3 rolige timesturer pr uke vil være en massiv forbedring for de fleste av oss.

Gjør kondisjonstreningen til en morsom ting, som du gjør for deg selv. Her kommer noen tips på veien >>>

25%
25%
Proteinfabrikken
1.219 kr *
1.629 kr
Kjøp Kjøp
30%
30%
Proteinfabrikken
1.345 kr *
1.919 kr
Kjøp Kjøp
25%
25%
Proteinfabrikken
1.095 kr *
1.459 kr
Kjøp Kjøp
30%
30%
Proteinfabrikken
949 kr *
1.360 kr
Kjøp Kjøp
25%
25%
Proteinfabrikken
1.749 kr *
2.334 kr
Kjøp Kjøp

Opp i vekt

Er du lei av å være den tynneste personen i rommet? Ønsker du å bulke opp og få litt muskler, men vet ikke hvor du skal begynne? Vel, frykt ikke, for vi har noen tips, triks og produkter som vil hjelpe deg med å øke i muskelmasse samtidig som du blir sterkere. Ikke noen quickfix hvor du slipper unna litt slit, men en god kombinasjon av hard trening og riktig kontroll på næringsinntaket.


Vil du lese litt mer om dette, ler mer her >>>

25%
25%
Proteinfabrikken
395 kr *
528 kr
Kjøp Kjøp
30%
30%
Proteinfabrikken
659 kr *
946 kr
Kjøp Kjøp
30%
30%
Proteinfabrikken
475 kr *
680 kr
Kjøp Kjøp
30%
30%
Proteinfabrikken
595 kr *
846 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
18%
1.149 kr *
1.395 kr
Kjøp Kjøp

Ned i vekt

Du er ikke alene! Hvis man spør 100 tilfeldige nordmenn om det er noe de burde gjort for å bedre helsen eller selvbildet sitt, så vil nok flere enn 70stk svare at de nok skulle gått ned noen kilo i vekt. Så her er vi flere som burde ta noen små grep sammen! Den brutale overforenklingen er at det er to ting som påvirker kroppsvekten vår eller mengde kroppsfett vi bærer rundt på; Næringsinntak og aktivitetsnivå. Og av de to så er det ved å ta kontroll på det man spiser og drikker som har den største effekten på vektreduksjon.


Noter deg disse tipsene og skynd deg langsomt >>>

Generelle tips til måloppnåelse på 16 uker

Hadde det å endre en vane, eller bli kvitt en uvane, vært enkelt – ja da hadde alle fått det til.

Det er en kjensgjerning at det viktigste punktet når det kommer til endring av vaner, er repetisjon. Du har sannsynligvis i lang, lang tid gjort noen ting om igjen og om igjen – som du nå ønsker å endre på. Du har altså repetert denne uvanen mange ganger. For å erstatte denne uvanen med en ny og bedre rutine, eller rett og slett øve inn en helt splitter ny vane, så må du først sørge for å R E P E T E R E denne nye vanen så mye som mulig de neste ukene.

Trenger du mer inspirasjon og tips, vi hjelper deg i gang her >>>

129 kr
10%
3.459 kr *
3.847 kr
Kjøp Kjøp
299 kr
13%
799 kr *
918 kr
Kjøp Kjøp
199 kr