3 sunnere kakeoppskrifter

Dette er produktet som gir sunnere og mer smakfulle kaker - helt uten sukker og hvetemel.

Med Sunnere Kakemix fra Funksjonell Mat kan du enkelt lage dine favorittkaker som du kan nyte med god samvittighet. 

Denne miksen kan nytes som den er eller du kan bruke den som base og tilsette noen få ingredienser for å lage din egen vri. I tillegg er den perfekt for å lage sunnere muffins og cake pops. Alt du trenger å tilsette er vann, egg og olje. 
Her får du tips til 3 sunnere kakeoppskrifter med Sunnere Kakemix som hovedingrediens:


Tekake

Du trenger:

1 boks Sunnere Kakemix

4 egg

2 dl vann

1 dl olje


Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene og visp til du får en jevn, glatt røre og ha i en kakeform. Topp kaken med Sukrin Gold, kanel og litt hakkede nøtter. Stek midt i ovnen på 175 grader i cirka 30 minutter.


Banankake

Du trenger:

1 boks Sunnere Kakemix

4 egg

2 dl vann

1 dl olje

1-2 godt modne bananer, most


Slik gjør du: 

Bland alle ingrediensene og visp til du får en jevn, glatt røre og ha i en kakeform. Stek midt i ovnen på 175 grader i cirka 30 minutter. Avkjøl kaken og topp med melisglasur av SukrinMelis.


Krydderkake

Du trenger:

1 boks Sunnere Kakemix

4 egg

2 dl vann

1 dl rømme/kesam

1/2 dl olje

1 ts natron

1 ts kanel

1/2 ts nellik

1/2 ts kardemomme


Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene og visp til du får en jevn, glatt røre og ha i en kakeform. Stek midt i ovnen på 175 grader i cirka 30 minutter.


TIPS!

Sjekk også ut nyheten Finesse Bakesukker til sunnere baking og kakeoppskrifter. Dette er en sukkererstatning som passer perfekt til bakst. Finesse er dobbelt så søt som sukker, og skal brukes i halv mengde. 100 gram sukker erstattes med 50 gram Finesse Bakesukker og inneholder 80 prosent færre kalorier tilsvarende mengde sukker! Dette er en sukkererstatning som ikke har noen bismak eller kjølende effekt og som i tillegg kan karamelliseres. Du kan bruke Finesse som erstatning for Tagatesse i oppskrifter, i samme mengde. Med Finesse Bakesukker kutter du kraftig ned på bakekaloriene, uten at det går utover smaken.

Relaterte prudukter