Protein-guide: Slik velger du riktig proteinpulver

Usikker på hvilke proteintilskudd du bør velge? Ikke fortvil - i denne guiden får du 6 forslag til hva som kan passe best til ulike tider og situasjoner.

Før, under og etter trening

Advanced Protein er et nytt avansert protein, ulikt alt annet på markedet. Produktet er 3.generasjons proteinisolat som gir deg meget rask effekt på muskelutholdenhet og restitusjon før, under og etter trening. Advanced Protein er lett å drikke, kan brukes som tørstedrikk og har konsistens som saft/juice.

- Rene proteinpeptider isolert fra laks

- Vitenskapelig dokumentert effekt

- Høyt proteininnhold

Etter trening: bygge muskler

Med bestselgeren 100% Whey Protein er du sikret et proteinpulver med norsk, høy kvalitet. Produktet er en smaksvinner fullpakket med alle aminosyrene du trenger for muskelbygging og restitusjon. Her har du et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjonsperiode rett etter trening.

- Kvalitetsprotein som kommer i mange ulike smaker

- Norges mestselgende protein

- Egner seg også som mellommåltidEtter trening: bedrer restitusjon og muskelvekst

Whey Tech Protein inneholder en optimal proteinmiks for muskelvekst med 80 % myseprotein og 20 % kasein. Her får du både raske og trege proteiner som bidrar til en jevn tilførsel av protein over en lengre tidsperiode. Dette proteinpulveret egner seg også perfekt i havregrøten om morgenen eller som frokost-shake.

- Høy kvalitet og unik aminosyreprofil

- Effektiv restitusjon

- Bygger og vedlikeholder muskelmasse

Etter trening: proteintilskudd med best kvalitet

Whey Protein Isolat 700 gram er proteintilskuddets svar på Rolls Royce. Her får du et proteininnhold på hele 91 % (95 % tørrstoff) - et bedre og renere proteintilskudd får du ikke. Dette er et litt dyrere, men et helt unikt produkt. Whey Protein Isolat egner seg best til å ta rett etter trening og om morgenen rett etter du har stått opp.

- Uslåelig kvalitet

- Essensielle aminosyrer

- Saftlignende konsistens gjør den enkel å blande ut og lett å drikke


Vegansk proteinpulver

Vegan Protein fra Proteinfabrikken er et proteinpulver med en optimal blanding av protein fra erter og ris. Disse to proteinkildene utfyller hverandres aminosyreprofiler slik at du får dekket ditt proteinbehov.

- Perfekt til en vegansk livsstil

- Mild søtning og smaksatt med vanilje

- Fri for gluten, melk og egg


Til baking

Med Bakeprotein fra Proteinfabrikken kan du enkelt øke proteininnholdet i bakst, brød, smoothies og lignende. Bytt ut deler av mel eller stivelse for å få et mer proteinrikt og mettende resultat. 

- Høyt proteininnhold

- Uten tilsetningsstoffer

Relaterte produkter
Toppselgere
+ 7 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
829 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 2 varianter
739 kr
Kjøp
Kjøp