Slik unngår du vond lukt i treningsbagen

Med enkle tips til blir treningsbagen din fresh og ren!En treningsbag kan fort skape et miljø som gjør den skitten og illeluktende. Men heldigvis skal det ikke mye til for å få en svett bag ren og pen igjen.

Effektiv luktfjerner

Si farvel til vond lukt med Gorilla Wear Multifunctional Deodrizer Balls. Disse kulene fungerer som luktfjerner og er et must for deg med en aktiv livsstil. Gorilla Wear Multifunctional Deodrizer Balls kommer i 2-pack og kan brukes til alle typer gjenstander som kan gi dårlig lukt. De to kulene passer spesielt bra for å nøytralisere lukten av for eksempel stinkende treningssko, boksehanske, toalettmappe og treningsbag. De multifunksjonelle deodoriseringsballene etterlater en frisk duft ved å vri dem lett. Lukk (vri tilbake) for å oppbevare dem for senere bruk. Når den er åpnet er kulene aktive i minst to måneder.

Gorilla Wear Multifunctional Deodrizer Balls:

- Nøytraliserer vond lukt

- Oppfrisker

- Etterlater en frisk duft

- Kan brukes opptil to måneder etter åpning

- Selges parvisGrundig rengjøring

Hvor mange ganger har du egentlig rengjort bagen din? I tillegg til at svett treningstøy, sko og fuktige håndklær kan danne vond lukt, så kan både innsiden og utsiden av bagen kan være fullspekket med ugunstige bakterier. Derfor er det smart å vaske og rengjøre bagen din regelmessig. Tøm ut alt og bruk en våt klut eller en serviett med antibac for å friske opp bagen, både innvendig og utvendig.Pakk inn mat og snacks

Det er smart å ha med seg litt restitusjonspåfyll etter en økt, som for eksempel energibarer, bananer, riskaker og så videre. Men hvis dette ikke er pakket inn, eller det samler seg halvspiste måltider i bagen, så kan det kan fort bli mye klin og mange smuler. Bruk derfor praktiske matbokser og poser til å oppbevare maten - da vil den også holde lenger!


Ny bag?

Kanskje du rett og slett trenger en helt ny treningsbag? For selv om du rengjør treningsbagen din regelmessig så er det ikke til å unngå at den over tid blir slitt og kanskje ødelagt. Hos Proteinfabrikken finner du flere ulike bager i forskjellige design og farger for enhver smak.

Relaterte produkter
20%
183 kr
229 kr
20%
279 kr
349 kr