Spar kalorier med disse 3 produktene

Du trenger ikke å leve på et kjedelig og ensidig kosthold selv om du ønsker å gå ned i vekt. Mange har som mål om å stramme opp kroppen og som derfor må være obs på kaloriinntaket. For at vekten skal gå nedover må man spise færre kalorier enn det kroppen bruker, men det betyr ikke at du må kutte ut alt av for eksempel dressinger og sauser eller søte desserter.

Med disse 3 produktene fra Proteinfabrikken blir det enklere å holde vekten eller å gå ned i vekt, samtidig som du kan nyte måltider med masse digg smak:

 

Callowfit - lavkalori sauser og dressinger

Her kan du velge blant en rekke ulike sauser og dressinger som setter smak på maten uten at du trenger å bekymre deg for kaloriene. Callowfit sine produkter har tatt markedet med storm på rekordtid. Disse ser ikke bare ut som vanlige sauser og dressinger, de smaker også likt. Callowfit overgår alt av lavkaloridressinger og sauser du har smakt før – bare prøv selv! Alle sausene er laget av naturlige ingredienser. Bruk de til middager, salater, desserter, på grøten, på pannekaker, i smoothies og så videre. Uansett er du alltid sikret god smak med verdens beste samvittighet! Sausene er både glutenfri, laktosefri og veganske. Velg blant smaker som Honey Mustard, Ketchup, Chocolate Sauce, Sweet Chili, Curry og mange fler.Sukrin – et sunt og naturlig alternativ til sukker

Sukrin er et ypperlig alternativ når du vil redusere sukkerforbruket ditt og samtidig vil unngå kunstige søtningsstoffer. Med sukrin får du en ren og naturlig søtsmak. Sukrin er 100 prosent naturlig og finnes blant annet i frukt. I tillegg har det lik konsistens og gir samme knasende følelse i tennene på samme måte som tradisjonelt sukker. Sukrin inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen og skader ikke tennene – perfekt for deg som ønsker å redusere på kalorier og holde et stabilt blodsukker! Prøv også Sukrin Gold – et sunt og naturlig alternativ til brunt sukker.

Proteinfabrikken har et stort utvalg av ulike Sukrin-produkter og andre sukkererstatninger.


Less «No Stick» Cooking Spray  

Med denne stekesprayen vil du spare kalorier i tillegg til å få perfekte stekeresultater! Denne sprayen er et must for deg som ønsker sunn og effektiv matlaging. Produktet er laget med rapsolje og har derfor en nøytral smak. Stekesprayen passer perfekt til både steking av kjøtt og pannekaker, og når du skal spraye kakeformer. Med denne oljesprayen får du et jevnt lag og produktet passer perfekt for dem som er opptatt av en sunnere livsstil hvor man har kontroll på kalorier og oljebruk i matlagingen.

Relaterte produkter
69 kr
69 kr
94 kr