Motivasjonsboost til treningen: Startpakke fra Proteinfabrikken

Påfyll til deg selv. Den beste startpakken du kan tenke deg er nå tilgjengelig hos Proteinfabrikken! Vi har samlet de produktene du trenger for å komme i gang med treningen I DAG. Denne pakken passer også perfekt til deg som ønsker litt ekstra motivasjon for en skikkelig bra treningsperiode og sunnere livsstil nå i tiden frem mot sommeren.

Dette inneholder pakken

Denne startpakken leveres med en sporty, rød treningsbag og treningsdagbok som du kan bruke i din egen treningshverdag. I tillegg har vi fylt opp med E-Kick Energidrikk som kan kvikke deg opp og gi deg det lille ekstra på dager du trenger dette. Vi har også pakket ned hele 15 stk proteinbarer Big 100 Peanøtt karamell, en bestselger fra Proteinfabrikken, og kreatintilskudd for optimal styrke- og muskelvekst. Vi har heller ikke glemt at et sunt og variert kosthold med nok påfyll er viktig for å sikre deg optimal restitusjon og fremgang - derfor finner du også en drikkeflaske og Food Bag med matbokser i denne startpakken. Dette er perfekt for å sikre at du enkelt preppe mat og shake på forhånd som du kan ta med deg på farten. Håndleddsstøtter og løftestropper i denne pakken vil også løfte treningen din til nye høyder! 

Det er ingen grunn til å vente, start idag og bestill denne geniale startpakken fra Proteinfabrikken - fordi du fortjener den beste treningsstarten på våren 2020! 

Relaterte produkter
20%
+ 7 varianter
28 kr
35 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
10%
251 kr
279 kr