0
0
Blødende sjokolademuffins

Sjokolademuffins med "flytende" innhold. Hele 10 g protein per muffins, men bare 4,5 g karbohydrater og fett. 

Tilberedningstid: 5 - 10 minutter

Baketid: 15 - 20 minutter

Ingredienser

(8 MUFFINS)

60 g Whey-80 (sjokolade)

2 Hele egg

2 Eggehviter

1 Banan

100 g Kokosmelk (light)

100 g Havregryn

25 g Rivet kokos

15 g Kakao (gjerne sukkerfri)

5 g Søtningsmiddel (flytende)

1 ts Bakepulver

8 Mørk sjokolade biter (stevia/sukkerfri)

Næring

Næringsinnhold per muffin

Karbohydrater 4,5 g

Protein 10 g

Fett 4 g

Energi 86 kcal

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader.

Bland alle ingrediensene i en skål bortsett fra de 8 bitene sjokolade.

Fordel deigen i muffinsformer. Totalt 8 muffins.

Stikk ned en bit sjokolade i deigen i muffinsformene.

Bak i midten av ovnen i ca 15-20 minutter (avhengig av ovn).

Stikk en gaffel eller bakepinne ned i muffinen, når deigen ikke kleber på gaffelen er de ferdige.

Dryss eventuelt litt ekstra rivet kokos for ekstra fin finish.