NordicTrack

For rundt 25 år siden begynte NordicTrack hjemme trening skimaskiner å poppe opp i stuer over hele landet. Med hjelp av en utberedt TV-markedsføringskampanje ble NordicTrack raskt etablert som den ledende leverandøren. Ski er populært, å det at et selskap kunne tilby en maskin som faktisk kunne etterligne følelsen av skigåing hjemme i stuen ble raskt en suksess. Som alle vet så forbrenner skigåing en masse kalorier da hele kroppen er i bevegelse, dette var en suksessformel for utstyret som raskt resulterte i at de ble mega populære. Hele hemmeligheten lå i designet. Glidende treski gav den perfekte motstanden, svinghjulets kabler simulerte følelsen av faktisk skigåing, med et stort utvalg presisjonsjusteringer var maskinen enkel å tilpasse individuell vekt, størrelse og behov for motstand.

Ettersom tiden gikk, utviklet NordicTrack-utvalget seg til å inkludere en rekke skiløpermodeller for sportsentusiaster på alle nivåer. Til slutt utvidet de seg til det området de nå er mest kjent for, profesjonelle hjemme treningsmaskiner med ergonomisk design.

Med den formidable suksessen de opplevde med skimaskinen, var det ingen grunn til å vente, på slutten av 1990-tallet begynte NordicTrack å utvide sitt sortiment med annen type hjemme treningsutstyr, inkludert sin nå anerkjente linje av tredemøller og bakkeløps tredemøller (incline trainers). Den samme komforten og ergonomiske utførelsen førte raskt til nye suksesser og til at selskapet utviklet og solgte en lang rekke andre populære treningsmaskiner, stasjonære sykler, steppere, klær og mye, mye mer.

NordicTrack er blitt selve symbolet for seriøse idrettsutøvere og fitnessatleter til og "gjøre seg klar for eventyr", uansett hva det kan være. Enten du skal forberede deg på å klatre i Himmalaya, rafte i Sjoa, eller forbrenne fett for å passe inn i den nye badedrakten, har NordicTrack løsningen.