Rehband

Med 60 års kunnskap og med én fot i medisinsk forskning og én fot på idrettsarenaen vet Rehband hvordan de kan hjelpe deg til å oppnå ditt fulle potensial. Uansett hvor du presser grensene dine, uansett hvor du streber etter suksess, vil Rehband støtte dine prestasjoner.

Rehband vet at du ikke nøyer deg med annet enn det aller beste når det kommer til valg i av utstyr. Med Rehband trenger du aldri å være i tvil. Deres patenterte produkter er resultat av omfattende forskning over mange år, og du kan forvente den høyeste kvalitet, funksjon og design på alle deres produkter. Det er derfor Rehband er en foretrukken og elsket merkevare av idrettsutøvere på alle nivåer, innen de fleste idretter, i mer enn 50 land over hele verden.

Med eget forskning og utviklingsteam, tekstilingeniører, en heleid produksjonskjede med europeiske fabrikker, foregår det en kontinuerlig utvikling i sammarbeid med noen av verdens beste idrettsutøvere. Rehband sitt mål er å gjøre deg i stand til å oppnå ditt fulle potensial hver gang du er aktiv.