Bygge muskler

Å bygge muskler er viktig om målet er å inneha en fin fysikk, prestere bedre og ta vare på helsen. Noen fokuserer på å bygge muskler for mobil styrke, andre vil fokusere på å bygge muskler for å styrke og forebygge svake områder som rygg og skuldre, andre fokuserer på rå styrke og vil bygge mest mulig muskler. Å bygge muskler har aldri vært enklere, det finnes en rekke gode og ofte helt nødvendige produkter for å bidra til optimal utvikling. Vårt utvalg av produkter for å bygge muskler finner du her. 3 PRODUKTER FOR Å EFFEKTIVT BYGGE MUSKLER


100% Whey Protein
Et perfekt proteintilskudd for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet, vi vil si førstevalget for å reparere og bygge muskulatur.

Se produktet her
BIG 100
Big 100 Protein Bar er en smaksvinnende proteinbar med hele 30 gram protein og masse energi. Den har blitt en salgsvinner! Med en Big 100 Protein Bar i bagen har du gjort det enkelt å stille sulten, om det er etter trening eller som et mellommåltid på jobben.

Se produktet her
Protein Shake
Protein Shake gir deg raskt påfyll av protein før, under eller etter trening. Vi har redusert karbohydratinnholdet med hele 70 %. Nå er den lettere og drikke, inneholder mindre kalorier og er lett å ta med seg. Protein Shake er alltid en vinner når du trenger protein som er raskt å innta. Bruk Protein Shake som et mellommåltid når du trenger ekstra protein. Kan oppbevares i romtemperatur. Smaker best kald.

Se produktet her