Bytte og retur

Ønsker du å returnere en vare?

Dere kan spore status på pakken deres via «Min Side» på Proteinfabrikken.no

For spørsmål utenom dette må ikke nøle med å sende mail til kundeservice [email protected] Vi takker for tålmodigheten dere har, og håper bestillingene kommer raskt frem!

Betingelser for godkjennelse av bytte/retur

Hovedregelen er at alle returer må være salgbare som om de var nye, ubrukte produkter. Dette innebærer som et minimum at alle produkter som skal returneres må:

 • Ha original og uskadet original emballasje
 • Ha alle merkelapper/klistremerker osv. intakt
 • Sko og klær kan prøves på, men må ikke være synlig brukt
 • Undertøy og badetøy kan IKKE returneres av hygieniske årsaker

Avvik fra dette kan medføre at retur ikke godkjennes.

Ved retur til Proteinfabrikken skal det alltid gjøres på følgende måte:

 • Hent pakken snarest mulig.
 • Kontakt oss på [email protected] eller ta kontakt via vår facebook side.
 • Du betaler kun returporto.
 • Når vi har mottatt og behandlet returen/angrepakken din, vil ditt tilgodehavende (dine penger/reservasjon på kort) bli oversendt/frigitt din konto. Normalt tar dette 1 – 2 ukerfra din retur er sendt. I noen tilfeller kan det ta opp mot 3 uker ved stor pågang eller i ferieperioder.
 • Gå til postkontoret snarest mulig etter at du har mottatt bekreftelsen, betal returporto og returner pakken til oss med vedlagt «Returbekreftelse»
 • Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt. (jf. Angrerettloven §21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake. (jf. Ang Angreretten § 25)
 • Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).

Hvis du mottok din vare i en større eske og bare returnerer deler av din bestilling, kan du bruke en plastpose eller lignende i stedet for hele esken.

Når varene skal returneres skal de sendes tilbake til vårt lager sammen med returskjema.
Adressen er:
Proteinfabrikken AS c/o E-Link Distribusjon AS
Borgeskogen 47,3160 Stokke

Uavhentede pakker

Varer som forblir uavhentet og går automatisk i retur, er ikke å regne som en aktiv returhåndtering. Kommer pakken i retur som uavhentet pakke vil gebyr bli belastet i henhold til gjeldende satser. Dette er pr dd. 490.-

Vanlige spørsmål

Hva gjør jeg hvis jeg har valgt faktura som betalingsmetode?

Hvis du har valgt faktura, logg inn på din Klarna-konto via linken her og registrer at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til den retur er behandlet. Hvis du ikke gjør dette, må du betale hele din faktura innen forfallsdato og avvente en tilbakebetaling.

Ønsker du å bytte størrelse?

Hvis du ønsker å bytte størrelse, så bare legg/utfør en retur på størrelsen du har nå og legg inn et nytt kjøp umiddelbart påden nye størrelsen.

Hvis prisen har gått opp på denne varen siden sist, bare skriv til oss på[email protected] etter at du har lagt inn kjøpet og vi justerer prisen på ditt kjøp manuelt slik at den tilsvarer det du betalte for det første kjøpet. Ditt første kjøp vil da bli behandlet som en vanlig retur nå varen mottas og du får tilbakebetalt dette om kjøpet allerede er betalt.