Om oss

Proteinfabrikken AS ble i 2001 etablert som produsent, distributør og leverandør av sportstilskudd og næringskonsentrater. Den gangen i lånte lokaliteter. Firmavisjonen var den gang som nåå levere høy kvalitet og næringsriktige produkter for aktive og helsebeviste personer med kort vei fra produsent til kunde. I visjonen lå også et ønske om å operere på både det norske og det skandinaviske markedet. Dette viste seg å være en suksessfaktor. Med den raske veksten generelt i markedet har Proteinfabrikken utpekt seg sterkt ved å drive aktiv foredling og produktutvikling i høyt tempo. Med fokus påmarkedstilpasset design og kvalitetskontrollert produksjon har vi idag tusener av fornøyde kunder og vi gleder oss hver dag over å kunne gi nye og eksisterende kunder en opplevelse av PF.

I årene som har gått har Proteinfabrikken bygget opp og levert et sterkt varemerke innen sport, helse og styrkeprodukter. Dette har ledet Proteinfabrikken frem til etablering i andre land som Sverige 2004 og i Danmark 2008. I Kina 2007, må vi si oss fortsatt under etablering. Selskapet har allikvel allerede oppnådd alle de nødvendige godkjenninger av kinesiske myndigheter for salg og distribusjon i verdens største marked. PF som selskap står nå på startstreken i dette markedet sammen de aller største største aktørene i verden innen næringsmiddelindustrien som ikke ukjente Coca Cola Company, Optimum Nutrition og EAS.

For å videreføre produksjon og leveranser av kvalitetsprodukter i et stadig større volum begynte vi i 2006 prosessen med åbygge en ultramoderne fabrikk med fokus på arbeidsmiljø, design og trivsel i et kvalitetskontrollert miljø. Selskapets ledelse forutså det kommende markedet og de mulighetene som ligger i det og ønsket sterkt å bygge videre på den grunnleggende visjonen som startet det hele. Men vi ønsket oss ytterligere et steg videre. Med en sterk organisasjon som har vært under kontinuerlig endring i årene som har gått for å imøtekomme kunders ønsker og krav, innehar Proteinfabrikken et meget kompetent og profesjonellt administrativt managment. Selskapets ledelse har hatt sterk vilje og evne - samt vært forutseende nok til å gjennomføre de nødvendige endringer og grep for å kunne yte service og levere store volumer i et stadig mer krevende arbeidsmiljø og krav fra kunder. Med et tungt internkontrollsystem både teknisk, praktisk og visuelt med Klean®teknologi og etablering av HACCP (Hazard Analyses on Critical Control Points) utover internkontroll er Proteinfabrikken, våre kunder og partnere sterkt rustet for en fremtid med mange muligheter.