Mer energi

Mer energi, hvem vil ikke ha det? Forsk i vårt utvalg av spennende energiprodukter, de gir deg garantert mer energi. Velg blant populære energidrikker, energitabletter og shots. Nøye utvalgte ingredienser gir unike produkter som løfter deg ut av trøtte perioder på skolen eller jobb i en fei. 3 PRODUKTER FOR Å BOOSTE ENERGIEN


FRES
FRES er en brusende energidrikk med høyt koffeininnhold, helt uten kalorier. FRES passer spesielt godt like før trening eller konkurranse. Det høye innholdet av koffein virker oppkvikkende og gjør deg skjerpet. Derfor passer FRES også i hverdagen når du trenger litt ekstra energi og holde fokus. Drikken har et høyt koffeininnhold (32 mg per 100 ml). Hver brusetablett gir hele 80 mg koffein, noe som tilsvarer en sterk kopp kaffe.

Se produktet her
Core Intensity
Core Intensity er en ultrakonsentrert PWO drikk (Pre Workout) drikk du inntar før trening for økt styrke og mentalt fokus. Core Intensity inneholder et bredspektret aminokompleks og neurostimulatorer for optimal energi.

Se produktet her
BIG 100
Big 100 Protein Bar er en smaksvinnende proteinbar med hele 30 gram protein og masse energi. Den har blitt en salgsvinner! Med en Big 100 Protein Bar i bagen har du gjort det enkelt å stille sulten, om det er etter trening eller som et mellommåltid på jobben.

Se produktet her