Opp i vekt

Opp i vekt er en klassisk problemstilling når styrke og muskelbygging er målsetningen. Trening med vekter, høy aktivitet og mer muskler enn en gjennomsnittsperson forbrenner en mengde kalorier. Resultatet er at mange sliter med å gå opp i vekt. Det er kun en ting som løser problemet, spis flere kalorier og næringsstoffer enn du forbruker. Vårt store utvalg av vektøkning-produkter gir deg mange kvalitetsprodukter å velge mellom. Finn din favoritt og start idag, vi garanterer at du vil gå opp i vekt med riktig næringsinntak. 3 PRODUKTER FOR Å GÅ OPP I VEKT


Big Mass Gainer
Big Mass Gainer er det ultimate produktet for deg som ønsker å gå opp i vekt – med en presis blanding av energigivende karbohydrater og proteiner.  Hver porsjon Big Mass Gainer inneholder 31 g proteiner og hele 79 g karbohydrater. Optimal vektøkning krever et høyt inntak av de riktige næringsstoffene og tilstrekkelig med kalorier. Det løser Big Mass Gainer elegant.

Se produktet her
Carbo Fuel
Carbo Fuel er en viktig medspiller i utholdenhetstrening, Carbo Fuel er et rent energisubstrat som hjelper til å korte ned restitusjonstiden etter fysisk aktivitet, og legger til rette for økning av muskelmasse. Carbo Fuel fyller kroppens glykogenlagre effektivt opp og bidrar, i kombinasjon med protein og kreatin til å optimalisere restitusjonen etter trening eller annen fysisk aktivitet.

Se produktet her
Big 100
Big 100 Protein Bar er smekkfull av god smak med hele 30 gram protein og masse energi. En bestselger! Med Big 100 Protein Bar satte Proteinfabrikken standarden for hvordan en proteinbar skal se ut og hvordan den skal smake. En stor bar med masse næring, fullpakket med protein og med veldig god smak stopper sulten.

Se produktet her