Prestasjon

Prestasjon på trening, jobb, skole eller fritid. Vårt store og unike utvalg av koffeinberiket og prestasjonsfremmende drikker kalt PWO som står for Pre Workout Drink er spesialdesignede produkter i kapselform, eller pulver til utblanding i vann. Disse drikkene gir deg et unikt sett næringsstoffer og energigivende substanser slik at du orker mer, trene mer og hardere, du vil holde ut lengre og generelt prestere bedre. 3 PRODUKTER FOR Å PRESTERE BEDRE


Core Intensity
Core Intensity er en ultrakonsentrert PWO drikk (Pre Workout) drikk du inntar før trening for økt styrke og mentalt fokus. Core Intensity inneholder et bredspektret aminokompleks og neurostimulatorer for optimal energi.

Se produktet her
Kreatin Monohydrat
Kreatin 500g gir uovertruffen effekt på styrke. Skal du ha rå muskelkraft er kreatin monohydrat det mest dokumenterte kosttilskuddet som finnes. Kreatin monohydrat gir mest effekt og er kongen av kreatin.

Se produktet her
Protonic™
Effektiv sportsdrikk med de riktig mineralforbindelsene. Mineralene i Protonic sportsdrikk er fosfatbundet, hvilket gir mer frigjøring av oksygen fra røde blodlegmer og sikrer væskebalansen i muskulaturen på turer og konkurranse. Frisk sitronsmak som er snill mot tennene.

Se produktet her