Restitusjon

Restitusjon er kilden til trenings-fremgang. Balansen mellom trening og restitusjon er grunnleggende for å oppnå treningsresultater. Det er når du hviler at musklene vokser og kroppen reparerer seg. Likevel er treningen like viktig, treningen skal gi tilstrekkelig stimuli, slik at kroppen setter igang restitusjonsprosessen som resulterer i bedre prestasjon, økt styrke og muskelvekst. Restitusjon er en kompleks prosess som først og fremst settes igang med at du tilfører kroppen riktige næringsstoffer til rett tid. Den viktigste tiden er rett etter trening. Her finner du riktige produkter for restitusjon. 3 PRODUKTER FOR Å BEDRE RESTITUSJONEN


Cell Max Pro™
Cell Max Pro™ 1000g er kongen av restitusjon etter trening. Cell Max Pro fyller opp Kreatin og glykogenlagrene (gir muskelvolum og energi) på rekordtid og gir optimale forhold for rask muskelvekst. Inneholder kreatin, BCAA, L-glutamin, karbohydrater og protein peptider og mineraler og antioksidanter. Cell Max™ Pro er et registrert varemerke hos Proteinfabrikken.

Se produktet her
ZMA-X
ZMA-X er nyeste generasjon ZMA tilskudd. Dette er et produkt for den som sliter med kramper og urolig nattesøvn etter harde treningsøkter og konkurranse. Eller som ønsker forbedret restitusjon.

Se produktet her
Big Mass Gainer
Big Mass Gainer er det ultimate produktet for deg som ønsker å gå opp i vekt – med en presis blanding av energigivende karbohydrater og proteiner.  Hver porsjon Big Mass Gainer inneholder 31 g proteiner og hele 79 g karbohydrater. Optimal vektøkning krever et høyt inntak av de riktige næringsstoffene og tilstrekkelig med kalorier. Det løser Big Mass Gainer elegant.

Se produktet her