0
0

Flere og flere velger å følge et vegansk kosthold. Enten hver dag, året rundt, eller mer sporadisk ved å erstatte noen av måltidene og kosttilskuddene med et vegetarisk alternativ.

Uansett hvilken av kategoriene du tilhører ønsker vi å gjøre det engasjementet lettere. Derfor har vi i denne kategorien samlet veganske kosttilskudd, matvarer og sportsprodukter fra Star Nutrition.

Veganske proteinpulver

Under denne kategorien kan du finne veganske proteinpulver. Smidige produkter baserte på bland annet soya, erter og ris som gjør det lett å dekke det daglige proteinbehovet – og følgelig få maksimalt ut av treningen sin.

Populære veganske proteinpulver

Veganske aminosyrer

Aminosyrer er små byggesteiner som når de sitter sammen i lange kjeder blir til protein. Aminosyrer er populære kosttilskudd som sterker restitusjonen og forbedrer treningsresultatene.

Populære veganske aminosyrer

Veganske næringsmiddel

I denne kategorien har vi samlet veganske næringsmiddel. Sunne produkter som er uvanlige eller direkte sjeldne i den vanlige dagligvarehandelen. Felles for alle produkter er at de er ernæringsmessig forbedret, mer nyttige og/eller rikere på protein. Alt i alt skal det være godt, enkelt og morsomt å leve nyttig!

Populære veganske næringsmiddel