Utholdenhet

Utholdenhet for prestasjoner bygger du med riktige treningsmengder, god restitusjon og produkter som støtter prosessene. Utholdenhet kreves i alle sports disipliner, se vårt utvalg av produkter for utholdenhet og energi. 3 PRODUKTER FOR Å ØKE UTHOLDENHETEN


Cell Max Pro™
Cell Max Pro™ 1000g er kongen av restitusjon etter trening. Cell Max Pro fyller opp Kreatin og glykogenlagrene (gir muskelvolum og energi) på rekordtid og gir optimale forhold for rask muskelvekst. Inneholder kreatin, BCAA, L-glutamin, karbohydrater og protein peptider og mineraler og antioksidanter. Cell Max™ Pro er et registrert varemerke hos Proteinfabrikken.

Se produktet her
Carbo Fuel
Carbo Fuel 3000g nøytral smak er komplekse karbohydrater for toppidrettsutøvere og personer med stor treningsmengde. Passer også ypperlig til karbo opplading (carb loading).

Se produktet her
Protonic™
Effektiv sportsdrikk med de riktig mineralforbindelsene. Mineralene i Protonic sportsdrikk er fosfatbundet, hvilket gir mer frigjøring av oksygen fra røde blodlegmer og sikrer væskebalansen i muskulaturen på turer og konkurranse. Frisk sitronsmak som er snill mot tennene.

Se produktet her