0
0
Produktguide: Veganska proteinpulver

Aminosyrer er små mursteiner som når de sitter sammen i lange kedjer danner protein. Aminosyrer er et populært kosttilskudd som forbedrer restitusjonen og forbedrer treningsresultatene.

I denne kategorien finner du aminosyreprodukter som er helt basert på vegetabilske ingredienser, og passer derfor et vegansk kosthold.

1. Veganske BCAA-tilskudd

Forgrenede aminosyrer fra ikke-animalske kilder. Perfekt for alle som følger et vegansk kosthold og samtidig trener hardt. Å ta BCAA før og/eller under trening motvirker muskelnedbryting og mental trøtthet.

Topp-3 veganske BCAA-tilskudd

2. Veganske EAA-tilskudd

En utfordring for alle som ønsker å følge et vegansk kosthold og samtidig bygge muskler er å absorbere alle essensielle aminosyrer i optimal mengde. Du kan enkelt fikse dette ved å konsumere EAA i ikke-animalsk tilskuddsform.

Topp-3 veganske EAA-tilskudd

3. Individuelle veganske aminosyrer

BCAA-och EAA kombinerer flere forskjellige aminosyrer i en og samme produkt. I tillegg til disse kombinasjonsproduktene er det også mulig å kjøpe individuelle aminosyrer i ren form. Individuelle aminosyrer kan ha en rekke egenskaper, vanligvis knyttet til restitusjon og/eller prestasjon.

Topp-3 individuelle veganske aminosyrer