Hva er Hydrolysert Whey

Hvilke fordeler gir hydrolysert protein deg ? Hydrolyserte proteiner er for tiden den mest innovative formen for protein i markedet for sportstilskudd. Det er den nyeste generasjonen av whey protein (myseprotein fra melk).

Dette nyskapende proteinet har blitt utsatt for en hydrolyseprosess hvor de lange kjedene av proteiner har blitt brutt ned i mindre kjeder som kalles peptider, i dagligtale kan vi si at det hydrolyserte proteinet er fordøyet. Dette gir proteinet den egenskapen at det kan absorberes raskt og ikke trenger å gjennomgå fordøyelsesystemet før det blir tatt opp i blodbanen.

Denne effekten gir deg som ønsker en optimal muskelbyggende effekt noen nye muligheter for å optimalisere både frekvens på matinntak og redusere belastningen på fordøyelsen. Selrlig i perioder hvor man spiser mye mat for å kompensere for hard trening.

En hydrolyse av proteinet (splittelse av proteinkjedene) gjør dette proteinet ideelt for de som lider av ubehag i magen med enkelte typer protein på grunn av vanskeligheten ved fordøyelsessystemet for å fordøye dem ordentlig.

Det er også et veldig godt alternativ for de som spiser hyppig og intar mange måltider om dagen (6-8 måltider) og trenger et proteintilskudd som fordøyes så raskt som mulig, slik at de kan møte det neste måltidet uten problem. Hydrolysen bryter opp laktosen og proteinkjedene slik at de som normalt er følsomme for laktose vil oppleve et redusert ubehag og for noen forsvinner det helt.

Etter trening er tiden hvor produkter med innhold av hydrolyserte proteiner virkelig kommer til sin rett. Proteinene utøver en veldig rask biotilgjengelighet og er i så måte det beste du kan inta etter trening og konkuranser samme med karbohydrater for å oppnå best mulig restitusjon og får fart på muskelbyggingen


Relaterte produkter
Prisfunn
+ 2 varianter
509 kr
Laveste pris 509 kr
Kjøp
Laveste pris 509 kr
Kjøp
Toppselgere
Prisfunn
+ 12 varianter
433 kr
Laveste pris 433 kr
Kjøp
Laveste pris 433 kr
Kjøp
20%
+ 2 varianter
687 kr
Laveste pris 859 kr (-20%)
Kjøp
Laveste pris 859 kr (-20%)
Kjøp