Medlemsvilkår Proteinfabrikken kundeklubb

Generelt

Du godkjenner disse vilkårene når du blir medlem i Proteinfabrikken kundeklubb, som tilbys av Health and Sports Nutrition Group HSNG AB org. nr 556564–4258, Svetsarvägen 15, 171 41 Solna, Sverige. Vilkårene gjelder kun for kundeklubben vår. For kjøp, betaling og levering gjelder andre vilkår som kan finnes på nettsiden vår, www.proteinfabrikken.no. Der finnes også bestemmelser om for eksempel returer og angrerett.

Medlemskap og registrering

For å bli medlem i kundeklubben vår må du ha fylt 18 år. Kun privatpersoner kan søke om medlemskap i kundekubben. Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras. Medlemskapet kan ikke benyttes i forretningssammenheng, og du har kun rett til ett (1) medlemskap.

Medlemskapet ditt gir deg flere fordeler:

  • eksklusive tilbud
  • tilgang til medlemspriser
  • prioritet ved salg

Du registrerer medlemskapet ditt gjennom å oppgi fornavn, etternavn, epostadresse og mobilnummer i fanen «Bli medlem».

Når du har gjort det, er det mulig å oppgi flere kontaktopplysninger. For å være sikker på at du får alle relevante tilbud, kreves det at du oppgir samtlige kontaktopplysninger, siden enkelte tilbud kun kommuniseres i en viss kanal, for eksempel via SMS. For å få alle fordeler må du også holde oss informert om endringer i kontaktinformasjonen din. 

E-post med gjennomgang om kjøpte produkter kan sendes til deg som medlem etter fullførte kjøp. Anmeldelsene som får flest likes vil bli fremhevet på produktsiden som en kåret til toppanmeldelse. De siste anmeldelsene vil også vises direkte på nettsiden.

For at du skal kunne få relevante tilbud via rettet markedsføring fra oss, kommer vi til å analysere og utføre profilering basert på blant annet de personopplysningene du har gitt oss og kjøpsoppførselen din på nettsiden vår. For komplett informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, kan du lese vår Personvernpolicy

Medlemskapet er kostnadsfritt og kortløst. Du kan behandle medlemskapet ditt via nettsiden vår.

Medlemskapets opphør

Medlemskapet gjelder på ubestemt tid og kan når som helst sies opp av begge parter. Medlemskapet ditt avsluttes senest 30 dager etter at vi har fått din melding om oppsigelse. Vi har også rett til umiddelbart å avslutte medlemskapet dersom du bryter mot disse vilkårene.

Ansvarsbegrensning

Vi har ikke ansvar for tap eller skader på grunn av tekniske feil, nedsatte funksjoner eller lignende feil som er relatert til kundeklubben.

Opplysninger m.m.

For mer informasjon om kundeklubben vår, ber vi om at du henvender deg til kundeservice på på e-post support@proteinfabrikken.no.

Disse vilkårene gjelder fra og med 15.02.2022Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i vilkårene. Alle endringer vil bli publisert på nettsiden vår.