0
0
0
0

Leveringsinformasjon

Ordrebekreftelse

Når vi mottar din bestilling, sender vi deg en bekreftelse via e-post med informasjon om bestillingen. Gjør det til en vane alltid å kontrollere ordrebekreftelsen slik at alt ser OK ut. Skulle det være noe som er uklart, kan du ta kontakt med vår kundeservice umiddelbart. Ta vare på ordrebekreftelsen for å ha den tilgjengelig i tilfelle kontakt med kundeservice. Når du kontakter oss, er det bra hvis du har kundenummer/ordrenummer klart. Kontroller alltid innholdet i en pakke for å se om det stemmer overens med din ordrebekreftelse.

Kundeservice:

Telefon: (mandag–fredag, 10.00-16.00).

Levering

Normalt har du pakken i løpet av 2–5 virkedager avhengig av hvilken fraktleverandør du velger. Det kan ta lengre tid i forbindelse med helligdager eller hvis du bor i en del av landet der postgangen tar lengre tid. Ved større kampanjer, kan det ta litt lengre tid. Mindre ordrer med restnoterte produkter sendes når alle varer er på lager. Vi forbeholder oss retten til å fjerne ev. restnoterte produkter fra ordren.

Da vi ikke har mulighet til å betale tilbake moms leverer vi på nåværende tidspunkt ikke til Svalbard.

Fraktkostnad

  • Helthjem Hentepakke: 69 kr ved bestillinger under 800 kr, gratis ved bestillinger over 800 kr
  • Helthjem Ekspress: 60 kr ved bestillinger under 800kr, 9 kr ved bestillinger over 800 kr
  • Helthjem Standard: 55 kr ved bestillinger under 800 kr, gratis ved bestillinger over 800 kr
  • Helthjem Personlig levering: 99 kr ved bestillinger under 699 kr og 49 kr ved bestillinger over 699 kr
  • Postnord MyPack Collect - leveranse til utleveringssted: 69 kr ved bestillinger under 800 kr, 9 kr ved bestillinger over 800 kr
  • Postnord MyPack Home: 149 kr uansett bestillingssum


Helthjem

Vi benytter helthjem som en av våre fraktleverandører. Helthjem leverer pakker hjem til kunden, enten på dørmatten eller i postkassen. Pakker leveres over hele landet 6 dager i uken, og i enkelte områder også på søndager. Budene til helthjem jobber om natten, og leverer pakkene ut før frokost. Alle forsendelser med helthjem har sporing! Spor pakken din her!


Helthjem Hentepakke

Forsendelsen sendes med Helthjem og leveres til det utleveringsstedet som velges i kassen. Du vill motta en SMS når pakken er klar for hentning. Normal leveringstid 3-5 virkedager. Pakkene spores på https://helthjem.no/sporing.


Helthjem Ekspress

Pakker opp til 5 kg, samt som er under visse målbestemmelser, leveres til postkasse/dørmatte før kl 07 på morgenen. Normal leveransetid 2-4 virkedager. Spores helt hjem og trenger ingen signering. I noen områder må pakken hentes på nærmeste utleveringspunkt. Pakken spores på www.helthjem.no/sporing.

Pakker som ikke kan leveres på døren og som omgjøres til hent i butikk, vil bli tilgjengelig i butikk i etter ca. ytterligere 1-5 dager. Du vil motta SMS når pakken er på terminal og sendes videre til utleveringssted. Pakkene kan deretter spores hos www.postnord.no/tracking

Helthjem Standard

Pakker opp til 5 kg, samt som er under visse målbestemmelser, leveres til postkasse/dørmatte før kl 07 på morgenen. Normal leveransetid 3-5 virkedager. Spores helt hjem og trenger ingen signering. I noen områder må pakken hentes på nærmeste utleveringspunkt. Pakken spores på www.helthjem.no/sporing.

Pakker som ikke kan leveres på døren og som omgjøres til hent i butikk, vil bli tilgjengelig i butikk i løpet av 2-5 dager. Du vil motta SMS når pakken er på terminal og sendes videre til utleveringssted. Pakkene kan deretter spores hos www.postnord.no/tracking

Helthjem - Personlig levering - ODA

Levering skjer til angitt adresse, kan ikke sendes til postbokssadresser. Helthjem kontakter deg på sms for å avtale leveringsdag og tidsvindu, levering skjer på ettermiddag/kveld. Normal leveringstid: 3-5 virkedager.

Postnord MyPack Collect - til utleveringssted

Forsendelser sendes med Postnord og hentes ved et av deres utleveringssteder som velges i kassen. Du vil motta varsling via SMS. Vær oppmerksom på at du må kunne identifisere deg med ID-kort. Pakkene spores på https://www.postnord.no/nb

Postnord MyPack Home

Utlevering til mottaker skjer mellom kl 08:00- 21:00 og mottakeren vil på forhånd motta hentemelding. Du har mulighet til å velge dato og tid for levering og innen hvilke tidsvinduer det passer å få varen levert. Varen vil normalt bli levert til din hoveddør på bakkeplan. Tidsvinduene varierer basert på leveringsadresse. Normal leveringstid 3-5 virkedager. Pakkene spores på https://www.postnord.no/nb

Pakker som ikke blir hentet ut

Om kunden ikke henter sin pakke har Proteinfabrikken rett å debitere kunden en avgift på 250 kr for arbeid og fraktavgifter. Observer at pakker som ikke blir hentet ikke faller under rammen for angrerett eller fri retur.