Om Proteinfabrikken

Proteinfabrikken (PF®) er en ledende Skandinavisk leverandør av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Sammen med våre egne kvalitetssikrede merkevarer PF® og Big100™, leverer vi også andre kjente merkevarer for en aktiv livsstil. Vårt hovedsete er i Norge.

Siden 2001 har vi, via vår netthandel og forhandlerløsninger, levert et bredt spekter av produkter til personer som lever en aktiv livsstil. Vi har lang erfaring i både trygg matproduksjon av egne produkter og streng kontroll av andre merkevarer vi importerer.

Vår kompromissløse kvalitet og grunnleggende forståelse for våre kunders behov for trygge og effektive produkter gjennom våre 15 år med uklanderlig drift, viser at vi er best på det vi gjør. Våre produkter produseres i et ISO 9001 sertifisert fabrikkanlegg.

Vår unike posisjon i dagens marked, startet med en innovativ idé om at Norge med den gode kvaliteten og trygge opprinnelse på råvarer, kunne levere bedre og tryggere produkter. Dette har resultert i eksport til over 25 nasjoner.

Utover vårt store netthandelsutvalg, leverer vi vår egen merkevare til en rekke forhandlere og handelskjeder i Norge. Vår seriøse profil, aktuelle produkter og kvalitetsarbeid har bidratt til vår ledende posisjon ute i handelen.Kontakt og adresse


Kontakt

Telefon: +46 (0)10-884 48 80

E-mail: support@proteinfabrikken.no


Hovedkontor

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Svetsarvägen 15

Box 1196, 171 41 Solna, SWEDEN

Lageradresse

Health and Sports Nutrition Group HSNG AB

Williams väg 19

63506 Eskilstuna, SWEDEN