Muskelvekst

Strengt tatt kommer jo muskelvekst av at man trener og har kalorioverskudd samtidig hvor en stor del av kaloriene kommer fra proteinkilder. I denne kategorien finner du i...

Strengt tatt kommer jo muskelvekst av at man trener og har kalorioverskudd samtidig hvor en stor del av kaloriene kommer fra proteinkilder. I denne kategorien finner du i tillegg de produktene som HJELPER deg til å oppnå denne muskelveksten. HmB og ZMA for restitusjon og søvn. Testo-pro og testo boostere for å binde litt SHBG og gi litt mer fritt naturlig testosteron for eksempel.

Les mer

Derivatene av aminosyrene glycin og arginin (kreatin) er dokumentert å påvirke vår evne til å regenerere ATP, gjennom først å øke mengden kreatinfosfat i musklene. ATP kan man grovt forenklet si at er sprengstoffet i oss som gjør det mulig for oss å bruke energi fra mat vi har inntatt og lagret i kroppen – til å løfte vekter og gjennomføre muskulær trening. 

Kreatin gir ikke mer styrke umiddelbart, eller ved å være noe magisk energi tilført kroppen. Kreatin gir oss evnen til å løfte flere reps, tyngre vekter og påføre oss mer treningsbelastning – noe som igjen fører til større fremgang og styrkeøkning.  

Studier har vist mer enn 8% styrkeøkning ved daglig bruk av kreatin, i så lave doser som 3gram pr dag. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14636102/  

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
Toppselgere
3 FOR 2
249 kr
Prisfunn
227 kr
Laveste pris 227 kr
Laveste pris 227 kr
Toppselgere
3 FOR 2
199 kr
+ 2 varianter
429 kr
Kjøp
Kjøp
Prisfunn
391 kr
Laveste pris 391 kr
Laveste pris 391 kr