CLA

CLA, eller konjugert linolsyre, er en naturlig fettsyre som vanligvis finnes i kjøtt fra gressetende dyr som kyr og sauer. Ved å ta tilskudd av kapsler med CLA kan du øke...

CLA, eller konjugert linolsyre, er en naturlig fettsyre som vanligvis finnes i kjøtt fra gressetende dyr som kyr og sauer. Ved å ta tilskudd av kapsler med CLA kan du øke fettforbrenningen din samtidig som det også demper apetitten og gjør at du spiser mindre.

Les mer

Naturlig slankere med CLA

Før i tiden fikk de fleste av oss i seg nok CLA ved å drikke melk og spise rødt kjøtt. I dag blir storfe i stor grad fôret med korn og kraftfôr laget av soya, og dette endrer fettsammensetningen i både kjøtt og melkeprodukter. Forskning viser at kjøtt og melk fra kyr som spiser gress hele året inneholder vesentlig større mengder linolsyre. CLA har lenge vært brukt av kroppsbyggere for å redusere mengden kroppsfett, og flere og flere får øynene opp for at en naturlig fettsyre faktisk kan hjelpe deg med å få en slankere og sunnere fasong. Kosttilskudd med CLA blir laget av naturlig saflorolje, og kan derfor også brukes av både veganere og vegetarianere.

CLA virker på flere måter

CLA fungerer i hovedsak på tre forskjellige måter som hjelper deg med å få en lavere fettprosent. Først og fremst øker det forbrenningen og gjør at du kan spise mer uten å legge på deg. For det andre reduserer det sultfølelsen, slik at du spiser mindre. Det har også vist seg å hindre kroppen i å lagre fett. CLA fungerer også som en antioksidant, og forskning viser at et høyt inntak henger sammen med færre tilfeller av kreft i mage og tarm. Det er derfor mange gode grunner til å ta det som tilskudd i kosten. Her hos Proteinfabrikken får du kjøpt CLA kapsler og andre kosttilskudd som hjelper deg på veien til en sunnere og slankere livsstil.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
0 anmeldelser
239 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
0 anmeldelser
199 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
0 anmeldelser
269 kr
Kjøp fler, spar mer
379 kr