Kaseinprotein

Kasein er et sakteopptagelig protein. Dette betyr at etter inntak vil proteinet brytes sakte ned over tid og føres ut i kroppen i små porsjoner over 4-6 timer. Raske prot...

Kasein er et sakteopptagelig protein. Dette betyr at etter inntak vil proteinet brytes sakte ned over tid og føres ut i kroppen i små porsjoner over 4-6 timer. Raske proteiner som 100% Whey protein er optimalt rundt treningstider. Derimot vil 100% Kasein gi en stabil tilførsel av protein over tid og legge til rette for og mer effektiv restitusjonsfase.

Les mer

Om du driver med vektløfting trenger du gjerne tilskudd av proteiner. Noen typer proteiner, som myse, tas raskt opp i kroppen, mens kaseinprotein tas opp tregere. Ta derfor tilskudd av kasein før du legger deg, slik at kroppen kan restituere seg mens du sover.

Bygg muskler med kaseinprotein

En liten festlighet som ofte går igjen i bodybuildermiljøer er at søvn er den beste øvelsen for å bygge muskler. Det er når man slapper av at kroppen kan restituere seg, og det er her man kan få best effekt av kaseinprotein. Kasein er også kjent som osteprotein, og er en av hovedformene av proteiner du finner i melk. Den andre typen melkeprotein er myse, som tas opp raskt av kroppen og derfor er utmerket til bruk rett etter trening. Man bruker lengre tid på å fordøye kasein, og det fører til at muskelcellene får bedre tid til å bruke de tilgjengelige byggesteinene. Den som sover synder ikke, men med kaseinprotein kan man bygge muskler!

Gode tilskudd med kaseinprotein

Når man driver med vektløfting er det viktig å få i seg nok proteiner. En tommelfingelregel er at du bør innta om lag to gram per kilo kroppsvekt per dag. Om du i tillegg fokuserer på å få i deg riktige proteiner vil du få en enda bedre effekt. Forskjellige typer har en varierende sammensetning av aminosyrer, som er byggesteinene kroppen trenger for å fungere optimalt. Her hos Proteinfabrikken har vi en rekke tilbud på forskjellige tilskudd som inneholder kaseinprotein, både som isolat og sammen merd andre typer protein. Vi har også pakketilbud der du får forskjellige typer proteinpulver til bruk om dagen og om kvelden. Kombinerer du disse med god trening kan vi nesten garantere deg at du får gode resultater.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Smak

Vekt

Type Kaseinprotein

Avbryt
Bruk filter
20%
+ 1 variant
439 kr
549 kr
Kjøp Kjøp
10%
+ 3 varianter
818 kr
909 kr
Kjøp Kjøp
10%
+ 3 varianter
467 kr
519 kr
Kjøp Kjøp
20%
+ 6 varianter
383 kr
479 kr
Kjøp Kjøp
20%
+ 3 varianter
20%
+ 3 varianter
Elit Nutrition
287 kr
359 kr
Kjøp Kjøp
20%
+ 2 varianter
391 kr
489 kr
Kjøp Kjøp