Ergometersykler

Ergometersykler gjør kanskje ikke at du triller så langt, men som treningsutstyr er de svært godt egnet til å øke kondisjonen og slanke vekk fett. Ved å ha muligheten til...

Ergometersykler gjør kanskje ikke at du triller så langt, men som treningsutstyr er de svært godt egnet til å øke kondisjonen og slanke vekk fett. Ved å ha muligheten til å drive med spinning hjemmefra kan du endelig komme i den formen du ønsker.

Les mer

Trening med ergometersykler

Ergometersykler har vært på markedet lenge, og enkle modeller har vært i salg helt siden slutten av 1800-tallet. Senere brukte man stasjonære innendørssykler til å drive med gruppetrening kjent som spinning. Fordelene ved å trene i grupper hvor man har en spinningsykkel hver er mange. Det er åpenbart at man kan trene uansett vær og føreforhold, og man kan derfor trene så ofte som man vil. En god trimsykkel kan også stilles inn individuelt, slik at viderekommende i gruppen kan trene med høyere intensitet enn nybegynnerne, uten at de må delta på forskjellige treninger. Sykling gir deg også vesentlig lavere belasting for ledd og sener, og passer derfor godt for eldre og andre som bør trene med økt forsiktighet.

Ergometersykler som gir deg muligheten til å komme i form

Om man ønsker å få best mulig nytte av utholdenhetstrening er det viktig at treningen ikke skjer alt for sjelden. Med en ergometersykkel i kjelleren har du alltid muligheten til å ta en økt,og ønsker du å drive med gruppetrening og spinning hjemmefra kan du for eksempel se på treningsvideoer. Klarer du å trene konsistent og uten for lange avbrudd og skader vil du raskt se gode resultater. Her hos ProteinFabrikken har vi alt du trenger for å komme i form. I tillegg til et godt utvalg i ergometersykler av høy kvalitet vil du også finne både klær og alt slags treningsutsyr- Vi har også maten og kosttilskuddene du trenger for å få best mulig effekt av treningen.

Skjul