Ellipsemaskin

Ellipsemaskin er et populært treningsapparat på både hjemmegym og på treningsstudio. En tradisjonell ellipsemaskin er en blanding av tredemølle, sykkel og trappemaskin og...

Ellipsemaskin er et populært treningsapparat på både hjemmegym og på treningsstudio. En tradisjonell ellipsemaskin er en blanding av tredemølle, sykkel og trappemaskin og trener hele kroppen.

Les mer

En crosstrainer er et spennende treningsapparat som kombinerer flere av fordelene en ergometersykkel og en tredemølle har. Ved å bruke både armer og bein i sirkulære bevegelser får du trent hele kroppen uten å belaste ledd og sener, og med en pulsklokke kan du lett finjustere treningen.

Enkel hjemmegym med crosstrainer

Mange ønsker å ha muligheten til trene hjemme. Det er ikke alle som bor i nærheten av et helsestudio, og når man ikke trenger å gjøre alle mulige forberedelser er det lettere å komme igang. De fleste personlige trenere vil også fortelle deg at frekvens og konsistens er viktigere enn intensitet. Å ha treningsutstyr hjemme gjør at du kan trene litt når som helst, og har du først gjort litt er det lettere å fortsette. En crosstrainer kan derfor være en viktig del av din hjemmegym. På samme måte som med en trappemaskin trener du de store muskelgruppene i setet og lårene, men siden en crosstrainer gir deg jevnere og roterende bevegelser er den bedre egnet for lengre økter.

Crosstrainer gir deg kontroll på vekt og kondisjon

Et annet navn på crosstrainer er ellipsemaskin, og trenger du et treningsapparat til slanking er en crosstrainer midt i blinken. Om du vil brenne kalorier er det lange økter som teller, og siden du bruker hele kroppen trenger du ikke ha maks intensitet for å brenne kalorier. Mange liker også å bruke pulsklokke sammen med treningsapparater. Først finner du ut hva som er makspulsen din, og så hvordan kroppen reagerer på å ligge på forskjellige nivåer. Fett forbrennes best om du ligger mellom 70-80% av makspuls, mens kondisjonen blir bedre om du varierer intensiteten med intervalltrening. Her hos ProteinFabrikken har vi det du trenger for å komme i form, og har du spørsmål er det bare å ta kontakt.

Skjul
Beklager, ditt søk ga ingen resultater. Kanskje kan disse produktene være interessante?
20%
119 kr
Laveste pris 149 kr (-20%)
Kjøp
Laveste pris 149 kr (-20%)
Kjøp
Toppselgere
+ 12 varianter
489 kr
Kjøp
Kjøp