Romaskiner

Ønsker du å sette opp en praktisk hjemmegym og komme i bedre form? Her hos ProteinFabrikken har vi det meste du trenger av treningsutstyr. Om du ønsker å trene utholdenhe...

Ønsker du å sette opp en praktisk hjemmegym og komme i bedre form? Her hos ProteinFabrikken har vi det meste du trenger av treningsutstyr. Om du ønsker å trene utholdenhet uten å belaste ledd og sener for mye kan vi anbefale at du tar en titt på våre romaskiner.

Les mer

Romaskiner til daglig bruk

Uansett om du ønsker å gå ned i vekt, forbedre konsdisjonen din, eller bygge muskler, så er det viktigste at du trener konsistent og med en jevn frekvens. Veldig mange sliter med å komme over dørstokken, og det er her det kan være lurt å i stedet bygge en hjemmegym. Med apparater som romaskiner eller tredemøller kan du drive med kardiovaskulær trening hjemme. Når du ikke må bevege deg lenger enn kjellerstua eller garasjen er det mye lettere å komme igang. Det er mange fordeler med å bruke en romaskin jevnlig. Man forbrenner store mengder kalorier samtidig som man belaster muskler i hele kroppen, og samtidig trenes hjertet og lungene opp til å tåle større belastninger.

Romaskiner og annet utstyr til din hjemmegym

Når man bygger en hjemmegym er det nesten bare fantasien som setter grenser. Om du bare ønsker å ro, fungerer våre romaskiner bra alene, men du kan med fordel også ha en treningsmatte under for å beskytte gulvet. Vi anbefaler også at du bruker hansker når du ror for å unngå blemmer og sår i hendene. Siden effekten av trening blir størst når man er konsistent er det viktig å ikke bli skadet eller sår. Med riktig treningsutstyr fra ProteinFabrikken kan du begrense skader. Ved å passe på at intensiteten ikke blir alt for høy kan du trene på daglig basis, og sakte men sikkert bli sterkere, raskere og slankere. Målene dine er innernfor rekkevidde med ProteinFabrikken på laget!

Skjul
Beklager, ditt søk ga ingen resultater. Kanskje kan disse produktene være interessante?
149 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 12 varianter
Toppselgere
+ 12 varianter
3 anmeldelser
509 kr
Kjøp
Kjøp