Sunnere alternativer til sukker

De siste årene har det blitt mer og mer populært å bruke søtningsmidler i matlagingen. Dette kan bidra til et redusert sukkerinntak og færre kalorier, samt at det er bedre for tannhelsen.

Her får du tips til produkter som erstatning for sukker som du kan søte maten din med: 


Sukrin er et godt alternativ når du vil redusere sukkerforbruket ditt og samtidig vil unngå kunstige søtningsstoffer. Med sukrin får du en ren og naturlig søtsmak. Sukrin er 100 prosent naturlig og finnes blant annet i frukt. I tillegg har det lik konsistens og gir samme knasende følelse i tennene på samme måte som tradisjonelt sukker. Sukrin inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen og skader ikke tennene – perfekt for deg som ønsker å redusere på kalorier og holde et stabilt blodsukker!


Det finnes flere ulike varianter av Sukrin:

Sukrin – et sunt og naturlig alternativ til sukker

Sukrin Gold – et sunt og naturlig alternativ til brunt sukker

Sukrinmelis – et sunt og naturlig alternativ til sukkermelis, perfekt til kaketoppinger og desserter

Sukrin + Stevia – dobbelt så søtt som vanlig sukker


SukrinSirup

Her får du en rik og deilig søtsmak uten at kalorinivået skyter til værs. I tillegg har du en sirup som inneholder nyttige prebiotiske fibre som gjør godt for hele kroppen. Dette er et søtningsstoff som er fri for gluten, inneholder mindre enn 2 prosent sukkerarter, og bare halvparten av kaloriene til honning og sirup. Dette gjør at SukrinSirup er tannvennlig og gunstig for blodsukkeret.Vi anbefaler SukrinSirup i bakst og matlaging der du ellers ville brukt honning eller sirup. Her får du både sødme og en god dose fiber du kan nyte med god samvittighet. Prøv det også som topping på yoghurt, grøt, pannekaker, müsli og desserter.

Relaterte produkter
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
94 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
109 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
95 kr