3 ting du alltid bør ha i treningsbagen

Treningstøy og innesko er noe de fleste av oss har på plass når man skal trene, men det kan være flere ting som er smart å ha med seg for å få en optimal økt. Sjekk ut disse produktene som kan løfte treningen din til et nytt nivå!

1) Liquid Chalk

Med Liquid Chalk får du et sterkere og bedre grep som kan bidra til mer progresjon og nye personlige rekorder på treningen! Liquid Chalk er perfekt når du skal løfte vekter eller utføre øvelser i stenger i tillegg til at det er et nyttig produkt innen klatring og turn. Liquid Chalk legger til rette for optimalt grep på løftestangen og manualene uten å støve rundt om i gymmet. Middelet påføres i håndflatene og vil gjøre hendene dine mindre klamme. I tillegg er Liquid Chalk et produkt du har lenge da du trenger kun cirka en halv teskje i håndflaten før du skal i gang med løftene. Gni hendene sammen og vent noen sekunder til produktet har tørket og du er klar for litt seriøs løfting!


2) Shaker

Proteinfabrikkens shakere kommer i mange ulike varianter og de kan brukes til så mangt. Bruk shakeren som vannflaske når du trener, eller fyll den med pre-workout hvis du trenger en liten oppkvikker før trening. En shaker er også perfekt å ha etter en økt; fyll den med 1-2 scoops med proteinpulver som er klart til å blandes med vann og du kan enkelt lage deg et raskt restitusjonsmåltid. Ved å ha din egen shaker er det også større sjanse for at du unngår å ta feil drikkeflaske. I tillegg er det enklere å få i seg nok væske i løpet av treningsøkten!


3) Proteinbarer

Det finnes flere ulike proteinbarer som egner seg godt i forbindelse med trening og som gjør det enkelt å få i seg energi før og etter økten. Proteinbarer passer perfekt som restitusjonspåfyll etter trening hvis det er lenge til du skal spise et større måltid. En slik bar før eller underveis i økten kan også være et fint alternativ hvis du kjenner at energinivået er dalende og kroppen trenger litt næring. Les også om Proteinfabrikkens egne proteinbarer som flere ganger har blitt testvinnere i ernæringstester her.

Relaterte produkter
Prisfunn
Prisfunn
Proteinfabrikken
16 kr
Laveste pris 16 kr
Kjøp
Laveste pris 16 kr
Kjøp
BONUSPRODUKT
+ 1 variant
198 kr
Kjøp
Kjøp
+ 6 varianter
35 kr
Kjøp
Kjøp