5 fordeler med proteinpulver

Proteinpulver er et populært kosttilskudd og det er mange gode grunner til å bruke et slikt produkt.

1) Det er proteinrikt

Det sier seg jo selv - proteinpulver gir deg relativt konsentrerte mengder proteiner uten at du må lage deg et måltid. Proteiner er et livsviktig næringsstoff som har mange ulike oppgaver i kroppen. Proteinbehovet øker i takt med treningsmengden din og nok protein er blant annet helt nødvendig for å vedlikeholde og bygge muskler.

2) Det er praktisk

Proteinpulver er et lett tilgjengelig produkt som du enkelt ta med seg når man er på farten. Har du en shaker med proteinpulver kan du enkelt lage deg en restitusjonsshake etter trening, ha det som et mellommåltid, eller lignende. Produktene angir antall porsjoner og næringsinnholdet i porsjonsmengde, noe som gjør det enklere å mer praktisk å styre næringsinntaket sitt.

3) Det er lett å variere

I dag finnes det mange ulike proteinpulver-produkter å velge mellom - både når det gjelder smak og proteinkilde. Ett av de mest populære variantene er proteinpulver laget med myse og kasein, men det finnes også proteinpulver som for eksmepel er laget av egg, hemp eller soya.

4) Holder seg lenge

Proteinpulver har god holdbarhet og varer lenge ved riktig oppbevaring. 

5) Det kan brukes til så mangt

Mange forbinder nok proteinpulver med en proteinshake, men du kan også bruke tilskuddet til å øke proteininnholdet i for eksempel bakst og kaker, pannekaker og lignende. Prøv litt vaniljeprotein i vaffelrøra eller litt jordbærprotein neste gang du lager smoothies. 

Relaterte produkter
20%
+ 5 varianter
383 kr
Laveste pris 479 kr (-20%)
Kjøp
Laveste pris 479 kr (-20%)
Kjøp
20%
+ 11 varianter
743 kr
Laveste pris 929 kr (-20%)
Kjøp
Laveste pris 929 kr (-20%)
Kjøp