Treningstights

Treningstights som treningsplagg har fått et stort løft de siste årene og de er spesialisert på blant annet slåssing, gym, løpstrening og yoga. Hos oss finner du trenings...

Treningstights som treningsplagg har fått et stort løft de siste årene og de er spesialisert på blant annet slåssing, gym, løpstrening og yoga. Hos oss finner du treningstights som er både praktiske og stilige! Stadig flere oppdager den vakre følelsen av et tettsittende funksjonelt materiale som er ekstremt fleksibelt. Den store fordelen med plagget er at det egner seg til alle typer trening takket være dets funksjonelle egenskaper. Nedenfor finner du strømpebukser fra Anarchy, Under Armour, Skins, Body Engineer og mer.

Les mer

Treningstights til herre

Det er bra å bruke treningstights på treningssenteret, det øker fleksibiliteten din og oppmuntre til bevegelse. Med tights kan du bevege deg fritt og få den støtten du trenger. Ved å bruke treningstights risikerer du ikke å bli fanget i noe da disse er tilpasset slik at du både føler deg komfortabel i dem og samtidig gir det deg rørlighet. De passer like bra til å bruke i treningsstudioet som de gjør til løping.

Passer til alle typer trening

Å velge hvilken treningstights du skal ha på treningen kan føles vanskelig, derfor har vi et stort utvalg av tights i vårt sortiment. Disse egner seg både til treningssentre og til å løping. Hvis du har tenkt å bruke dem i treningsstudioet, vil du oppdage at du kan bevege deg fullt ut i dem mens du også vil føle deg komfortabel i dem hele tiden når du bruker dem. Tightsen er av veldig høy kvalitet og er tilpasset deg med en aktiv livsstil.

Funksjonelt plagg med en behagelig følelse

Det er mange forskjellige tights å velge mellom, og derfor er det enkelt å velge de rette tightsene til riktig anledning. Dette er et funksjonelt plagg, men det betyr ikke at du trenger å redusere stilen. Her finner du et stort utvalg av stilige løpebukser, gymtights og korte treningstights. Disse vil få deg til å føle deg bra under treningen, og på den måten vil du kunne prestere bedre og få mer ut av treningen. Det er viktig å ha på seg riktige typer klær i treningsstudioet.

Skjul
30%
+ 1 farge
377 kr
539 kr
Kjøp
Kjøp
30%
349 kr
Laveste pris 499 kr (-30%)
Kjøp
Laveste pris 499 kr (-30%)
Kjøp
30%
+ 1 farge
377 kr
Laveste pris 539 kr (-30%)
Kjøp
Laveste pris 539 kr (-30%)
Kjøp
30%
314 kr
Laveste pris 449 kr (-30%)
Kjøp
Laveste pris 449 kr (-30%)
Kjøp
529 kr
Kjøp
Kjøp
549 kr
Kjøp
Kjøp
579 kr
Kjøp
Kjøp
569 kr
Kjøp
Kjøp