Biff Jerky - sunn og proteinrikt luksussnacks

Biff Jerky er blitt svært populært som både snacks og turmat, og det med god grunn.

Her har du et produkt som er praktisk, proteinrikt og ikke minst smaker supergodt! Dette er rett og slett luksusmat til fornuftig pris. Biff Jerky passer perfekt enten om du er på farten, trenger et kjapt mellommåltid, har lyst på noe snacks eller skal på tur i skogen. Dette er deilig mørnet og tørket kjøtt (indrefilet) av storfe som gir deg hele 41 gram protein per 100 gram. Her får du et førsteklasses høykvalitetsprodukt med god tyggemotstand og saftig konsistens. Beef Jerky er klar til å spises rett fra posen og gir deg god metthetsfølelse uten å føles "tungt".


Beef Jerky-produktene som du finner hos Proteinfabrikken er laget av nøye utvalgt storfekjøtt og krydres etter en gammel familieoppskrift. Det benyttes mørnet indrefilet av storfe for å produsere sunne, naturlige og smaksrike produkter som inneholder maksimalt 3 prosent fett.


I utgangspunktet stammer Biff Jerky fra inka-indianerne i Sør-Amerika som skar opp bøffelkjøtt i strimler, tørket det i sommersolen og hang det over bålet slik at det ble røkt. Resultatet var et meget mørt, næringsrikt og holdbart kjøtt som ble benyttet som niste på lengre jaktturer og ellers i dagliglivet.

Relaterte produkter
+ 4 varianter
55 kr
Kjøp
Kjøp