Derfor bør du bruke SukrinSirup

Perfekt for deg som ønsker å kutte ned på kaloriene - uten at det går utover smak og sødme. Sirup og honning brukes ofte for å sette en ekstra spiss på baking, desserter og matlaging. Selv om dette løfter smaken, så er det fort gjort at det blir for mye av det gode - og både kaloriinnholdet og blodsukkeret skyter til værs. Men det behøver ikke å være sånn!

De siste årene har det vært en enorm utvikling når det gjelder sukkererstatninger og søte, kalorivennlige alternativer. Ett av de varemerkene som har hatt stor suksess er Sukrin og nå finnes det mange ulike Sukrin-produkter å velge mellom. Sukrin er en naturlig sukkererstatning som passer ypperlig for deg som ønsker å kutte ned på inntaket av tilsatt sukker og kalorier i hverdagen, samtidig som du kan nyte den gode søtsmaken. Med minimal påvirkning på blodsukker kombinert med å være et 100 prosent naturlig produkt, så er Sukrin helt trygt å bruke i ditt hverdagskosthold.

En populær kundefavoritt er SukrinSirup som har en deilig smak av lønnesirup, men som inneholder kun 60 prosent av kaloriene til en ordinær lønnesirup.

I tillegg inneholder den hele 49 prosent fiber og er fri for gluten. Det lave innholdet av sukkerarter gjør SukrinSirup svært blodsukkervennlig. Sirupen har en rik og deilig søtsmak, og inneholder nyttige prebiotiske fibre som gjør godt for hele kroppen. SukrinSirup er drøy i bruk og kan brukes til både bakst og matlaging, eller som topping og til desserter. Hev måltidene dine med SukrinSirup på pannekaker, på grøt, over yoghurt eller i hjemmelagde kjeks og barer. Den tilfører både sødme, gir perfekt konsistens og bidrar med en god dose fiber som du kan nyte med den beste samvittighet.

SukrinSirup er tilgjengelig både som alternativ til lønnesirup og med en egen karamellsmak. SukrinSirup Caramell passer perfekt nå som is- og smoothiesesongen nærmer seg. Denne er den perfekte erstatningen for tradisjonell karamelllsaus som topping!

Relaterte produkter
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
139 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
129 kr