Derfor bør du velge Big 100 Protein Bar

Proteinbaren er best i test og én av Proteinfabrikkens bestselgere.Proteinfabrikkens Big 100 Protein Bar har blitt en stor suksess og er en smaksvinnende proteinbar med hele 30 gram protein. Hver bar er 100 gram fullpakket med masse næring, et høyt proteininnhold og selvfølgelig veldig god smak.

Big 100 Protein Bar fra Proteinfabrikken har blant annet blitt kåret til «Best i Test» av Aktiv trening i 2015 og nettstedet Bramat har gitt terningkast 6 til varianter fra Big 100 Protein Bar, både i 2017 og i 2018!


Generelt skriver Bramat.no at disse barene bidrar bra med både protein og karbohydrat. Proteinene kommer fra melk og barene får plusspoeng for å ikke inneholde kunstig sukker eller palmeolje. Vi i Proteinfabrikken har alltid visst at våre produkter scorer høyt på både næringsinnhold, kvalitet og smak, noe disse testene også bekrefter.

I tillegg kjenner Proteinfabrikken våre kunder og vet at mange er opptatt av smarte og næringsrike måltider på farten, og før eller etter trening. Da er Big 100 Protein Bar akkurat det du trenger.

Proteinbar er et næringsrikt lite måltid når du er småsulten i løpet av dagen. En proteinbar gjør det enklere å få i seg protein og energi på farten eller når du bare ønsker et sunnere, bedre alternativ til godteri og sjokolade. Vi i Proteinfabrikken ser at proteinbarer har bidratt til å endre våre spisevaner, både i en hektisk hverdag og i sammenheng med å nå ønskede treningsresultater!


Big 100 Protein Bar leveres både enkeltvis og i praktiske storpakninger.

Anbefalte produkter
Toppselgere
30%
+ 4 varianter
368 kr
525 kr
Kjøp
Kjøp
20%
+ 6 varianter
28 kr
Laveste pris 35 kr (-20%)
Kjøp
Laveste pris 35 kr (-20%)
Kjøp