Hva er Kre Alkalyn™

Hva er Kre Alkalyn™

Kre Alkalyn er en unik patentert kreatintype som er syntetisert til en PH verdi på 12. Kre Alkalyn Oppfunnet av Dr. Jeff Golini, PhD og var først ute med et unikt kreatinprodukt som har tatt sportsernæring og idrettsutøvere med storm. Kanske enkelt fordi det virker veldig effektivt.

Hva er Kre-Alkalyn™

Kre Alkalyn er Kreatinmonohydrat syntetisert til pH 12. Resultatet av den patenterte prosessen er et veldig unikt kreatinprodukt som leverer bedre resultater på mindre doseringer, og kreatinet motstår endring til det mindre aktive kreatinin etter at det kommer i magesekken. Dette betyr at kroppen absorberer større andel intakte kreatinmolekyler.


Kraften bak Kre-Alkalyn™ er den eksklusive PH verdien.

Kre Alkalyn™ representerer et stort gjennombrudd i prestasjonstilskudd takket være sin multi-patenterte, pH-korrekte kreatinstabiliseringsteknologi. Forskeren, Dr. Jeff Golini, oppdaget at "Bufring" til pH-12 ga et stabilt kreatinmolekyl. Kre Alkalyn er det eneste kreatinmonohydrat produktet med et pH-nivå på 12 fordi dets molekyler syntetiseres med "PH buffer" -ved hjelp av en proprietær (patentert) produksjonsprosess.

Kre-Alkalyn motstår nedbrytning i magen

Kre Alkalyn er pH justert for å imøtekomme surhetsnivået i fordøyelsessystemet. Derfor forblir kreatinet fullt stabilt, noe som betyr at kroppen din assimilerer og utnytter den effektivt. Videre er det ikke nødvendig å gi mega doser med Kre Alkalyn slik mange idrettsutøvere noen ganger foreslår at du gjør med en gjennomsnittlig kreatin monohydrat formel.

Kreatin bivirkninger

Før gjennombruddet med utvikling av Kre Alkalyn, uttalte kreatinbrukere ofte at de elsket effektene, men de hatet problemer som oppblåsthet, kramper, opprørt mage eller GI-nød. I vår messe reiser rundt i landet, fortalte forbrukerne oss ofte de fantastiske fordelene med kreatintilskudd ikke utvei å måtte lide gjennom de potensielle bivirkningene. Heldigvis løste Kre Alkalyn dette problemet!

Kre Alkalyn knuser vanlig kreatin i en dobbel blind kontroll studie

Tjuefire elite-idrettsutøvere fra det bulgarske nasjonale vektløftingslaget † ble valgt for å delta i en dobbeltblind klinisk studie (1) som sammenlignet Kre Alkalyn med standard kreatinmonohydrat.

Etter 60 dager opplevde Kre-Alkalyn® gruppen (ved bruk av 7,5 g per dag) en samlet gjennomsnittlig styrkeøkning på 28,25 % over de i den ubuffrede kreatin monohydrat gruppen!

† Elite-idrettsutøvere bruker 7,5 g Kre Alkalyn. Individuelle resultater kan variere.

Referanse: (1) Stoychev K., Terziiski N. (2006). "Sammenligning av Kre-Alkalyn mot Kreatin ... ytelse og sikkerhet".

Kre Alkalyn, kreatin og idrettsprestasjoner

Bruker du fortsatt gårdens kreatinteknologi for å bygge drømmekroppen? Hvis det ikke er Kre-Alkalyn® du bruker, bruker du gårsdagens teknologi, ja den virker men for mange gjorde gårsdagens kreatinteknologi det nesten "umulig" å få hardhet og volum, fordi det medførte at du blåste opp og akkumulerte og holdt veske samtidig. Andre bivirkninger som kramper eller problemer med magesekken ble fremtreden. Mange måtte ta i bruk store mengder karbohydrater, eller spiste et produkt som også inkluderte koffein. Noen tåler disse ekle bivirkningene som en del av prisen de måtte betale for å få kreatin resultatene. Nå er den tiden forbi, Kre Alkalyn løser saken.

Kre-Alkalyn® er den eneste pH-korrekte kreatinvarianten som ikke konverterer til kreatinin i væsker. Personlige trenere og weekend krigere overalt, gjør Kre-Alkalyn® deres valg av kreatin. Kre Alkalyn holder et US-patent 6,399,661. Kre Alkalyn er stabilt utblandet i vann. Helt unikt!

Gjengitt og oversatt fra All American Pharmaceuticals.

http://allamericanpharmaceutical.com/branded-goods/kre-alkalyn/

Relaterte produkter
25%
277 kr
Laveste pris 369 kr (-25%)
Laveste pris 369 kr (-25%)
15%
535 kr
Laveste pris 629 kr (-15%)
Laveste pris 629 kr (-15%)
35%
181 kr
Laveste pris 279 kr (-35%)
Laveste pris 279 kr (-35%)