Linnex - for ømme muskler og stive ledd

Linnex er naturlige varmeprodukter ment for å lindre stive og støle muskler og ledd. Hos Proteinfabrikken finner du både Linnex Varmestift og Linnex Varmekrem. Produktene brukes av både mosjonister og behandlere som fysioterapeuter, naprapater og kiropraktorer ved for eksempel idrettsskader som forstuinger og muskelstrekk. Dette kan derfor være smart å ha i treningsbagen!

Slik bruker du det

Når du bruker Linnex vil du kjenne en behagelig varme som trekkes ned i muskulaturen. De naturlige virkestoffene virker lokalt i huden og gir varme, lindring og økt blodtilførsel for ømme muskler og ledd. Ved bruk av Linnex Varmestift stryker du på 1-2 tynne lag på huden der det er ømt. Bruker du Linnex Varmekrem masserer du den inn på det ømme området. Effekten oppnås etter 10-15 minutter.

Viktig informasjon

Ikke bruk begge produkter samtidig. Vit at Linnex-produktene har kraftig virkning, slik at de kan føles ubehagelig på områder med tynn hud, som ved lysken, på halsen og ansiktet. Vær også oppmerksom på at effekten øker under aktivitet og ved varme. Linnex anbefales derfor ikke i forbindelse med badstue, solarium, varm dusj eller ved soling. Husk å vaske hendene etter påføring.

4 naturlige virkestoffer i Linnex: 

Capsaicin er stoffet som gir chilipepper den skarpe smaken. Anvendt på huden vil capsaicin gi en følelse av varme og lindring. 

Kamfer utvinnes fra bladene av kamfertrær og er mye brukt i produkter for ømme muskler, forstuinger, bloduttredelser og kløe.

Mentol er den viktigste bestanddelen av peppermynteolje. Når mentol påføres huden vil det føles kjølig. Mentol er også mye brukt for å lindre tett nese og symptomer i forbindelse med forkjølelse.

Salisylat virker lindrende ved svake og moderate muskel- og leddplager. Salisylsyre ble opprinnelig utvunnet fra barken av piltre. 

Relaterte produkter
35%
181 kr
Laveste pris 279 kr (-35%)
Laveste pris 279 kr (-35%)
Prisfunn
335 kr
Laveste pris 356 kr
Laveste pris 356 kr