Økt styrke med KreaBolic

Kreatin er et kosttilskudd som har dokumentert effekt for å øke styrke og gjenopprette energinivået i muskulaturen etter en belastning. Er du ute etter et godt kreatintilskudd og maksimalt kreatinopptak bør du sjekke ut KreaBolic Tripple Action Creatine fra Proteinfabrikken.

Hver boks innerholder 270 kapsler som enkelt forsyner muskellagrene dine med kreatin og som derfor kan løfte opp treningsvolumet og styrkefremgangen din til nye høyder.

Her får du ikke bare fremragende ingredienser men KreaBolic har også en effektiv opptaksteknologi. Vi har nemlig utviklet en unik måte for å kombinere ikke bare en eller to, men tre spesialiserte kreatinformer i ett produkt. Kreatinopptaket er maksimalt, slik at du kan oppnå enda bedre treningsresultater. Synergien mellom kreatintypene og transportmekanismen gir de beste forutsettingene til å prestere bedre. Med KreaBolic kan du derfor oppleve å løfte tyngre vekter og trene med større intensitet! 

Dette er et kosttilskudd hvor anbefalt døgndose er 6 kapsler hver dag. Drikk minimum 3 dl vann når du svelger kapslene. Husk å lese etiketten før produktet tas i bruk.

TIPS: Er du viderekommen kreatinbruker bør du absolutt prøve dette kostilskuddet i kombinasjon med D-Ribose. D-ribose øker opptaket av kreatin og kan gi endre bedre effekt. 

Rubrik till produktrekommendation
Toppselgere
3 FOR 2
Toppselgere
3 FOR 2
9 anmeldelser
349 kr
3 FOR 2
249 kr