OMEGA 3

Ultra Omega 3 er utvunnet i Norge og holder verdens beste kvalitet. Ultra Omega 3 er utvunnet fra ferske lakseråvarer i en naturlig og patentert prosess utviklet i Norge. Det toppmoderne anlegget som er utviklet over en 10 årsperiode aksepterer kun den høyeste kvaliteten på råvarene for å utvinne Omega3-produkter med riktig helseprofil og bærekraftig råvarebruk. Ved å bruke Ultra Omega 3 støtter du også miljøet.

Hvorfor er vår Omega 3 unik?

Kvaliteten starter med råvaren som benyttes. Hele verdikjeden er Norsk, og er dokumentert fra rognen (fiskeegget), smolt (småfisken) til vi tar det i bruk som kosttilskudd. Ultra Omega 3 utvinnes kun fra fersk Laks, dette kan skje ved at vi tar i bruk ferske restråvarer etter filetering av laks på en systematisk og bærekraftig måte. Innen 48 timer etter av laksen er tatt opp av sjøen og bearbeidet, videreforedles resten av den ferske fisken til Omega 3, protein og et unikt kalsium produkt. Den naturlige smaken, og den flotte gyldne fargen på Omega 3 oljen vitner om at produktet er rent, og inneholder naturlige antioksidanter som beskytter oss. Ingen andre Omega-produkter har dette.

Miljøvennlig

Dette unike prosessen gir ikke i bare et helt spesielt Omega- produkt, men også et bærekraftig produkt som er sertifisert sjø- og miljøvennlig. Det benyttes ikke kjemikalier eller høy varme for å utvinne vår Omega 3 og vi beholder de naturlige Omega 3 fettsyrene EPA, DHA i det naturlige forholdet slik naturen mente det skulle være. Ved å utnytte hele fisken reduseres miljøbelastninger da avfallet etter produksjonen er svært liten.

Bærekraftig Omega 3 – Vårt ansvar

Med Ultra Omega 3 kan du tenke helt nytt når det gjelder bruk av produkter for å bedre prestasjon, helsen og livsstilen. Ved å supplere kostholdet med Ultra Omega 3, støtter du også bærekraftig og ansvarlig bruk av naturressurser og er som oss en ekte tilhenger av miljømessige matforsyninger slik at fremtidige generasjoner kan nyte godt av jordens ressurser slik vi gjør det.

Rubrik till produktrekommendation
Kjøp fler, spar mer
99 kr
Kjøp fler, spar mer
129 kr