Søtningsstoff-guide: Slik velger du riktig sukkererstatning

Alt som er søtt og godt trenger ikke å være usunt. Med søtningsstoffer som erstatter sukker kan du nyte søte gleder uten å tenke på kalorier og ugunstig blodsukkerstigning. Hos Proteinfabrikken har vi et bredt spekter av søtningsstoffer som passer perfekt til matlaging, søte oppskrifter, smoothies og bakst.


Sukrilett

Sukrilett sukkererstatning kan erstatte sukker til de fleste formål. Det knaser i tennene og har sukkerets konsistens og helt ren sukkersmak. Et tips fra produsenten er å bruke litt mer Sukrilett sammenlignet med sukker i dine oppskrifter for å oppnå samme søthet. Sukrilett kan brukes både til koking og baking, og tåler oppvarming uten å endre seg.

- Gir 70% av sukkeret sitt søtnivå

- 0 kalorier

- 100% naturligSukrin Sukkererstatning

Sukrin Sukkererstatning er et kalorifritt alternativ til sukker og kunstige søtstoffer. Dette søtningsstoffet har en ren og naturlig sukkersmak, og ser også ut som vanlig sukker. Sukrin har cirka 70% av søtsmaken til vanlig sukker, men kan stort sett brukes i samme mengder. Det har lik konsistens som tradisjonelt sukker og knaser i tennene på samme måte.

- 100% naturlig basert på sukkeralkoholen Erythritol

- 0 kalorier og 0 karbohydrat

- Sukrin virker som antioksidant og er beskyttende mot hull i tennene


Sukrin Gold

Sukrin Gold har en fyldig og rund søtsmak som passer spesielt godt til desserter, kaker, kaffe og te. Dette søtningsstoffet smaker og ser ut som brunt sukker.

- Kun 1 kalori per teskje

- Skader ikke tennene og gir ingen blodsukkerstigning

- Fungerer godt til bakst


Sukrin+ Stevia

Sukrin+ Stevia er et sunt og naturlig alternativ til sukker. Dette er et 100% naturlig søtningsmiddel som er dobbelt så søtt som vanlig sukker og dermed veldig effektiv i bruk. Suktin+Stevia kan brukes av alle som vil unngå sukker og du kan bruke halve mengden å oppnå samme søte effekt. Sukrin+ stevia er velegnet der du ikke har behov for samme volum og vekt som sukker og samtidig oppnå samme søtgrad. Denne unike kombinasjonen mellom sukrin og Stevia har ikke den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter.

- Cirka 200% søtere enn sukker

- Helt kalorifritt

- En favoritt blant fitnessutøvere


Sukrinmelis

Sukrinmelis er et kalorifritt og naturlig alternativ til tradisjonell melis. Dette søtningsalternativet er perfekt til desserter, smoothies, glasur, kaker, dekorasjon og melisdryss. Sukrinmelis ser ut og smaker som vanlig sukkermelis. Siden SukrinMelis er finmalt løser det seg lettere opp enn vanlig Sukrin.

- 100% naturlig

- Deilig søtsmak uten kalorier og karbohydrater

- Kan brukes av alle som vil unngå sukker


SukrinSirup

SukrinSirup har få kalorier og et lavt innhold av sukkerarter som gjør produktet svært blodsukkervennlig.Sirupen har en rik og deilig søtsmak, og inneholder nyttige prebiotiske fibre som gjør godt for hele kroppen. SukrinSirup er ypperlig til bakst og matlaging, og som topping over yoghurt, grøt, pannekaker, desserter, bær og lignende.

- Inneholder halvparten av kaloriene til sirup og honning

- Deilig sødme

- En god dose fiber


Steviosa flytende Stevia

Steviosa flytende Stevia er naturens eget søtningsmiddel. Dette er et kalorifritt søtningsmiddel som er lett å dosere og dermed svært praktisk i bruk. 3 dråper tilsvarer søtheten til 1 teskje sukker, så her har du et produkt som varer lenge! Steviosa flytende Stevia gir ingen blodsukkerstigning og er ikke skadelig for tennene. Dråpene passer perfekt i bakst, desserter, smoothies og andre drikker.

- 25 Ganger søtere enn sukker

- 0 kalorier

- Allsidig bruk da den er flytende

Relaterte produkter
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
94 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
109 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
95 kr