Let’s geek! – 4 uker til The Open 2022

Her følger våre 10 tips til deg som venter i spenning på den første økta som offentliggjøres torsdag 24. Februar – og i god box-ånd så teller vi NED fra 10

 

10 Nye lifters eller knebøysko bør bestilles NÅ, og prøves noen økter før første openøkt med olympiske løft eller knebøyvarianter/airsquats/wallballs


9 Bestem deg for om du sikter på å stille som Rx eller Scaled – hvis du er usikker, så vær forberedt på å ta avgjørelsen med en gang du ser økta 22.1


8 «OPEN MAGIC» er en ekte ting! Det ER mulig å få til noe for første gang på en open-økt. Det adrenalinet og den motivasjon du har på en openøkt er ulikt noe annet du noen gang har gjort. Hvis Rx er en Bar Muscle up, og du aldri har gjort en…. Da er 2022 året du gjør det! Gå for din første BMU – sjansene er store for at du lykkes!


7 DELTA PÅ FELLES OPEN ØKT! Hvis din box kjører fellesøkter på open, så delta på disse! Du vil få betydelig bedre resultat og opplevelse av hele Open ved å bli med de andre og druse på sammen med vennene dine!


6 ERNÆRING! Begynn allerede nå å kutte junk, usunne vaner og for mye søtsaker og alkohol. De ukene som er igjen, skal du øke proteininntaket og vanninntaket ditt. Du skal bevege deg mer, spise og drikke sunnere og hvis du aldri har brukt kreatin før, så er dette tiden å forsøke det på. De 5,6,7 prosentene med energiøkning og styrkeøkning kommer godt med på alle øktene.


5 SØVN OG RESTITUSJON. Du bør nå allerede ha begynt å øke treningsfrekvensen og intensiteten. Da bør du også øke antall timer med søvn og ditt fokus på hvile. Husk å få balanse mellom harde metconer på time, og langtur med joggesko på. Få variasjon fra tunge frontsquats med mange boxjumps. VARIERE, SOVE og HVILE!


4 IKKE OPPDATERE RESULTATLISTEN ETTER DU HAR LAGT INN RESULTATET DITT. Du er ferdig med økt 22.1 og laster opp det dømte og godkjente resultatet ditt. Da skal du ikke oppdatere den forbaskede resultatlisten hvert femte minutt for å se hvor du er. Jobben er gjort. Kan du gjøre økta bedre, så gjør det på søndag morgen. For når du har lastet opp resultatet ditt fredag, og ligger på plass 173, så er det bare EN VEI det resultatet kan gå, og det er NEDOVER. Ikke slå en død hest med å torturere deg selv med å følge med på nedrykket. Den eneste måten å gå OPP fra plass 173, er å gjøre økta bedre senere denne helgen.


3 GJØR ØKTA OM IGJEN kun om du har en ny STRATEGI. Hvis økta var en teknisk økt, eller en med høyt repsantall, og du angrep den på feil måte, pacet feil eller fordelte innsats og pauser feil – DA kan du gjøre økta om igjen. Hvis den derimot innehold noe som helst tyngre enn en 5RM eller tunge complexer, da skal du svelge kamelen og leve med resultatet. Den doblede belastningen av å gjøre en TUNG økt om igjen vil du måtte betale for med renter neste uke og uken etter.


2 LEGG EN STRATEGI – OG FØLG DEN. Listen over de som har vært så gira før første økt på open, at de går ut i et alt for hardt tempo er så lang at internett ikke har nok lagringsplass en gang. Husk at slow is smooth – smooth is fast. Kanskje et teit uttrykk, men I Crossfit så stemmer det.


1 IKKE STRESS! Ingen grunn til å gå i full krigsmodus FØR noen av øktene offentliggjøres. Når økten er offentliggjort, så skal du ikke dra rett på gymmet og gjøre økta. Se noen videoer av alle øvelsene/momentene som er i woden. Vent 30 minutter og gå så på youtube og søk så etter «strategy 22.1» eller «Tips opent 22.1) det vil allerede natt til fredag komme noen smartinger som påstår de har løsningen på strategien for økta. Smart å se, om så bare for inspirasjon eller få testet dine egne ideer.

 


Kilder og inspirasjon: Crossfit.com, wodprep youtubekanal og Boxrox

Relaterte produkter
Kjøp fler, spar mer
649 kr
Toppselgere
3 FOR 2
349 kr
Toppselgere
+ 1 variant
Toppselgere
+ 1 variant
299 kr
Kjøp
Kjøp