Salatblad med eggehvite, svinekjøtt og ris

Ingredienser

Oppskrift 3 porsjoner 

350 gram strimlet svinekjøtt

250 gram eggehvite

200 gram ferdig rødbete mix

6 skiver med agurk (skjæres på langs)

1 pose med ris etter ønske

1 tomat- finhakket

3 store salatblader

Slik gjør du:

  1. Stek eggehviten med litt olje i stekepannen, la den hvile.
  2. Stek strimlet svinekjøtt, krydres etter ønske. Kos ris som henvist på pannen og mix så alt sammen. Skjær opp agurken på langs og finhakk tomaten.
  3. Legg så salatbladene på tallerkenen, legg oppi rødbete blandingen i bunn og legg så resten oppi.

Tips: toppes med din favoritt dressing

Relaterte produkter
20%
79 kr
Laveste pris 99 kr (-20%)
Laveste pris 99 kr (-20%)
20%
63 kr
Laveste pris 79 kr (-20%)
Laveste pris 79 kr (-20%)
20%
63 kr
Laveste pris 79 kr (-20%)
Laveste pris 79 kr (-20%)