Slik blir du solbrun, ikke solbrent

7 tips til deg som er glad i sola.

1. Sol deg sakte. Det er sunt med sol, men hvor mye sol som er bra og hvor mye solbeskyttelse man trenger avhenger av både årstid og hudtype. Super Tan hjelper deg å bli brun på en sikker og effektiv måte samtidig som den beskytter mot rynker og motvirker tørr hud.


2. Bruk beskyttelse til øynene dine, både når du soler deg utendørs og i solarium. Øynene dine er like utsatt for skadelig UV-stråling som huden. 


3. Hvis du vil unngå solarium og sol, men likevel ønsker en solbrun glød i huden så bør du teste ut Dream Tan Self-tanning Spray. Dream Tan gir deg umiddelbart mørkest mulig brunfarge uten å være i solen med kun et strøk.


4. Fjern sminken og unngå å ta på kosemetikkprodukter eller parfyme før soling. Mange sminke- og parfymeprodukter inneholder dessverre ingredienser som kan gi deg pigmentflekker og gjøre huden lysømfintlig for sollys. Et kosttilskudd som Super Tan beskytter huden om solskader og inneholder bruningsakselleratorer og antioksidanter for hudens beskyttelse.


5. Har du en hudsykdom eller tar medikamenter som kan påvirke huden skal du få råd og tips fra legen din før du eventuelt soler deg


6. Ikke sol deg ute og i solarium samme dag. Vent minst 48 timer mellom de to første gangene du tar solarium. 


7. Drikk nok vann. Soling er med med på å tørke ut huden og vann gjør den bedre rustet til å takle dette. Fuktnivået i huden er også med på å avgjøre hvor frisk og jevn brunfargen blir.