
Sukkerfri julekake
Denne kaken er et sunnere alternativ til de vanlige julekakene og passer godt til både kaffe og gløgg nå i førjulstiden.
Ingredienser
1 dl Sukrin Gold
4 egg
3 dl mandelmel eller havremel
1 dl havregryn
3 dl kefir eller yoghurt naturell
100 gram smør
1 dl dadler skjært i små biter
1 dl tørket aprikos skjært i små biter
1 dl tranebær, rosiner eller korinter
1 dl hakkete nøtter (for eksempel valnøtter, hasselnøtter og mandler)
1 ts malt ingefær
½ ts malt nellik
½ ts malt muskatnøtt
1 ts kanel
1 klype salt
1 ts bakepulver
1 ts natron
Slik gjør du:
- Miks egg og Sukrin gold til det er godt blandet sammen.
- Rør inn kefir eller yoghurt.
- Smelt smør og tilsett i blandingen.
- Rør inn litt og litt av krydder, bakepulver, natron, mel og havregryn til det er blandet godt ut i røren.
- Tilsett hakket tørket frukt og nøtter og bland det godt inn.
- Stekes i en liten brødform eller i en rund kakeform på 180 grader i 40-50 minutter.
Oppbevares i kjøleskap eller fryser, og nytes med god samvittighet.
Relaterte produkter
Kjøp fler, spar mer
969 kr
Gratis frakt over 800 kr
Gratis retur
Prisløfte
Om du gir oss godkjennelse så kontakter vi deg når produktet er tilbake i lager. Informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger finner du i vår Personvernpolicy.
!
Dette produktet er dessverre ikke i lager. Få beskjed når det kommer på lager igen.