
Sukkerfri julekake
Denne kaken er et sunnere alternativ til de vanlige julekakene og passer godt til både kaffe og gløgg nå i førjulstiden.
Ingredienser
1 dl Sukrin Gold
4 egg
3 dl mandelmel eller havremel
1 dl havregryn
3 dl kefir eller yoghurt naturell
100 gram smør
1 dl dadler skjært i små biter
1 dl tørket aprikos skjært i små biter
1 dl tranebær, rosiner eller korinter
1 dl hakkete nøtter (for eksempel valnøtter, hasselnøtter og mandler)
1 ts malt ingefær
½ ts malt nellik
½ ts malt muskatnøtt
1 ts kanel
1 klype salt
1 ts bakepulver
1 ts natron
Slik gjør du:
- Miks egg og Sukrin gold til det er godt blandet sammen.
- Rør inn kefir eller yoghurt.
- Smelt smør og tilsett i blandingen.
- Rør inn litt og litt av krydder, bakepulver, natron, mel og havregryn til det er blandet godt ut i røren.
- Tilsett hakket tørket frukt og nøtter og bland det godt inn.
- Stekes i en liten brødform eller i en rund kakeform på 180 grader i 40-50 minutter.
Oppbevares i kjøleskap eller fryser, og nytes med god samvittighet.
Relaterte produkter
Kjøp fler, spar mer
20%
775 kr
Laveste pris
969 kr
(-20%)
Gratis frakt over 800 kr
Gratis retur
Prisløfte
Om du gir oss godkjennelse så kontakter vi deg når produktet er tilbake i lager. Informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger finner du i vår Personvernpolicy.
!
Dette produktet er dessverre ikke i lager. Få beskjed når det kommer på lager igen.
Laveste pris
969 kr
(-20%)