Sukkerfri og kalorivennlig SukrinSirup

Med SukrinSirup blir det enklere å spise søtt uten at du må bekymre deg for unødvendige ekstrakalorier. I tillegg er SukrinSirup glutenfri og det lave innholdet av sukkerarter gjør produktet svært vennlig for både blodsukkeret og tennene dine.

SukrinSirup er perfekt til bakst og matlaging, som topping på yoghurt, pannekaker og desserter. Her får du en rik og deilig søtsmak sammen med nyttige prebiotiske fibre som gjør godt for hele kroppen. Sirupen er spesielt fin å bruke i kjeks og cookies for å få det perfekte resultatet, med sprø utside og myk kjerne. I tillegg er Sukrin­Sirup et vidundermiddel i hjemmelagde barer. Et annet smart tips er å bytte ut honning og sirup i hjemmelagde marinader og dressinger med SukrinSirup.


Sirup og honning brukes ofte for å sette en ekstra spiss på baking og matlaging. Selv om dette gir god smak så bidrar det også til et høyt kaloriinnhold pluss at blodsukkeret skyter til værs. Med Sukrin­Sirup får du deilig søtsmak uten at du trenger å tenke på høyt blodsukker eller kalorier. 


Du får sødme, perfekt konsistens og en god dose fiber.

Sjekk også ut nyheten SukrinSirup Maple som har en deilig smak av lønnesirup, men denne inneholder kun 60 prosent av kaloriene til en ordinær lønnesirup. I tillegg har den hele 49 prosent fiber. En annen populær nyhet er SukrinSirup Caramel - et must som topping til iskrem og desserter! 

Rubrik till produktrekommendation
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
139 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
129 kr