
Sunn oppskrift med eggehvite
Med flytende eggehvite fra Proteinfabrikken blir det enklere å lage proteinrike måltider og sunnere snacks. Dette produktet er også perfekt til baking eller når du bare vil berike maten med ekstra protein. Her får du ren, flytende, naturlig 100 % eggehvite fra norske egg.
Eggehvite 1000 ml = 1 liter som tilsvarer eggehvite fra hele 33 egg. Med flytende eggehvite fra Proteinfabrikken får du en fettfri og sukkerfri proteinkilde som gir mye næring på få kalorier. I praktiske 1 liters flasker får du et anvendelig og sunt produkt med god holdbarhet som kan lagres i romtemperatur. Du slipper jobben med å skille plommen og eggehviten og du reduserer matsvinn ved ikke å kaste plommen.
Her får du tips til en kjempegod omelett med eggehvite som hovedingrediens:
Ingredienser
Eggehvite-omelett
1 dl flytende eggehvite
En klype salt
1 pakke babyspinat (60-70 gram)
1/4 stk løk
1/2 stk tomat i skiver
1 ss olje eller stekespray
Slik gjør du :
- Pisk sammen eggehviter og salt.
- Ha i litt olje i en stekepinne. Legg i spinat og finhakket løk. Surr dette i 1-2 minutter før du har i eggehviten og lar omeletten stivne på middels varme.
- Vipp omeletten sammen og server med tomatskiver..