3 kundefavoritter fra Proteinfabrikken

Visste du at Proteinfabrikken er Skandinavias største merkevare for sportsernæring? Og var du klar over at under PF-merket har vi utviklet flere produkter som har vært og er blant de mest solgte produktene i markedet?


Her blir du bedre kjent med tre populære kundefavoritter fra Proteinfabrikken: 

 

BIG 100 PROTEIN BAR

Big 100 Protein Bar fra Proteinfabrikken har blitt en stor suksess - og det med god grunn. Her får du en smaksvinnende proteinbar på 100 gram fullpakket med masse næring og hele 30 gram protein. Big 100 Protein Bar fra Proteinfabrikken har blant annet blitt kåret til "Best i Test" av Aktiv trening i 2015 og nettstedet Bramat har gitt terningkast 6 til varianter fra Big 100 Protein Bar, både i 2017 og i 2018! Generelt skriver Bramat.no at disse barene bidrar bra med både protein og karbohydrat. Proteinene kommer fra melk og barene får plusspoeng for å ikke inneholde kunstig sukker eller palmeolje. Vi i Proteinfabrikken har alltid visst at våre produkter scorer høyt på både næringsinnhold, kvalitet og smak, noe disse testene også bekrefter. Vi vet også at våre kunder er opptatt av smarte og næringsrike måltider og Big 100 Protein Bar passer perfekt når du trenger et lite mellommåltid når du er på farten, er litt småsulten eller trenger noe i forbindelse med trening. Med Big 100 Protein Bar er det enkelt å få i seg godt med protein og smart energi, eller du kan nyte en bar når du ønsker et sunnere, bedre alternativ til godteri og sjokolade. Big 100 Protein Bar leveres både enkeltvis og i praktiske storpakninger.


WHEY TECH PROTEIN

Whey Tech Protein fra Proteinfabrikken er et designerprotein bestående av myseprotein, melkeprotein, myseproteinisolat og hydrolysert myseprotein. Med Whey Tech Protein er du garantert høy kvalitet og et komplett spekter av myseproteiner og kaseinkomponenter med forholdet 80 % myseprotein og 20 % kasein. Dette er et proteinpulver som inneholder både raske og trege proteiner. Det vil si at Whey Tech Protein støtter restitusjon og muskelvekst i flere timer etter trening. Der andre proteinvarianter som kun virker intenst i et kortere tidsrom vil altså Whey Tech gi en jevn tilførsel av protein over en lengre tidsperiode. Whey Tech proteintilskudd er et resultat av den fremste forskning på ernæring og moderne produksjonsprosesser! Whey Tech Protein fra Proteinfabrikken er underlagt streng kvalitetsoppfølging i alle ledd under prosessen fra naturens råvare til den ble tappet i sin emballasje. Du kan bruke proteinpulveret til å lage digge og kjappe proteinshakes, i smoothies, i bakst, pannekakerører og lignende. Whey Tech Protein er uten tilsatt sukker og leveres i smakene Vanilje, Sjokolade og Jordbær. Whey Tech Protein har blant annet gått til topps med seier i en test utført av Sweat.no: "Dette proteinpulveret er spesielt utviklet for å tilfredsstille kravene til den mest avanserte idrettsutøver og aktive mennesker som vil ha en sunnere livsstil med fokus på resultater. Testvinner og et produkt som gir deg mye for penga!".KREATIN

Det er med god grunn at kreatin er et av våre mest ettertraktede produkter. Dette er det mest veldokumenterte kosttilskuddet som finnes på markedet i dag. Kreatin er et prestasjonsfremmende kosttilskudd som har positiv effekt på ens evne til å utvikle både maksimal styrke og til å gjenopprette energinivået i muskulaturen etter en belastning. Både idrettsutøvere og vanlige mosjonister, nybegynnere og godt erfarne treningsentusiaster, kan oppleve god og effektiv fremgang i styrke med tilskudd av kreatin. Dette er kosttilskuddet som bør stå øverst på listen når du er ute etter styrkeøkning eller eksplosivitet.

Hør kostekspert Juma Iraki fortelle mer om kreatin og dens effekt her: 

https://www.youtube.com/watch?v=wibOuLjGQFw&t=35s

Relaterte produkter
Toppselgere
24%
+ 4 varianter
399 kr
525 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 4 varianter
359 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
279 kr