ISO 9001

ISO 9001 er kjernen i vår sterke kvalitetskontroll. Ingenting skjer uten det. Etter 15 års produksjon av våre egne produkter bestemte vi oss for å samarbeide med det fantastiske norske selskapet Faun Pharma. De har støttet oss i årevis på produktutvikling og R&D. I 2016 gikk Proteinfabrikken sammen med Faun Pharma for en total sammenslåing av produksjonsvolumer.

Den nye strategien ble etablert for å kunne levere internasjonale kunder med unike Norske produkter merket med Made In Norway etter internasjonal kvalitetsstandard.


Fordeler med ISO 9001 i produksjon

ISO 9001 har mange fordeler i en produksjonsprosess. ISO 9001 hjelper oss med å finne effektive måter og permanent løse kvalitets- og andre kostnadsrelaterte utfordringer på, samtidig som vi oppfordres til å finne kreative måter å overgå kundens krav på. Denne arbeidsmetodikken hjelper oss med å identifisere, dokumentere og forbedre våre systemer for å overgå våre kunder forventninger på flere områder, som for eksempel:


- Sikkerhetsstandarder

- Miljøvennlig produksjon

- Produksjonseffektivitet

- Presisjon og funksjonelle spesifikasjoner


ISO er en internasjonal kvalitetsstandard, og som et resultat hjelper det oss med å sikre at våre produkter blir produsert på en måte som fremmer samarbeid, gir trygghet og er effektive og dokumentert. Dette forbedrer både vår nasjonale og internasjonale handel, samtidig som kostnadene reduseres til fordel for alle parter.

Relaterte produkter
30%
+ 2 varianter
244 kr
349 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
20%
223 kr
279 kr
Toppselgere
30%
174 kr
249 kr