SBD

 • VINN tur århundrets råeste styrkeløft konkurranse!
  Kjøp SBD Utstyr fra Proteinfabrikken.no fra 25.11 til 01.12


  Proteinfabrikken og SBD Apparel sender deg og en venn til Sheffield 2020 Powerlifting Championship hvor dere vil få overvære stevnet som VIP gjester (verdi kr 20 000). Dere får dekket Fly* og overnatting i Sheffield fra 27-30 Mars. I Sheffield får dere Gold VIP billetter til både Lørdagen og Søndagens konkurranse. Her vil dere få delta på VIP Event med matservering i forkant av stevnet, få de beste sisteplasser på arenaen, sammen med Meet and Greet arrangement i etterkant av stevnet. Dere vil selvfølgelig få hver deres GoodieBag fra SBD.
  SBD Sheffield 2020 Powerlifting Championship er en høykonsentrert styrkeløftkonkurranse hvor bare de 24 beste styrkeløfteren i verden er invitert til å konkurrere om prispenger på over 2,75 millioner kroner.  Av løftere kan vi nevne: Ray Williams, Brett Gibbs og Russel Orhi. Blant damene skal Amada Lawrence og Daniella Melo møtes på plattingen for første gangen siden VM 2019, hvor de serverte tidenes mest spennende fight. Verdensrekorder ble flyttet flere ganger i alle løft, og hvor Amanda til slutt som igjen som seierkvinnen etter at begge løftet 613 kg, etter å ha vunnet på kroppsvekt.
  Link til Stevnets Hjemmeside: https://www.sbdapparel.com/sheffield/
  *Med utreise fra Bergen, Oslo, Trondheim eller Sandefjord)


  • SBD Apparel er et globalt sportsklesmerke som har spesialisert seg på å levere støttebekledning til atleter innen styrkeløft, strongmann, fitness og Crossfit utøvere. SBD ble grunnlagt med en visjon om å designe og produsere prestasjonsfremmende støttebekledning slik at utøvere kunne overkomme treningsplatåer, bryte gamle rekorder, støtte og motvirke skader. Både eliteutøver og helsepersonell benytter SBD.

   Kvaliteten til SBD er at den produseres lokalt i Storbritannia, deres satsing på kvalitet, med lokal utvikling og produksjon har gjort det mulig for dere produkter å etablere et rykte for å inneha den høyeste standarden blant internasjonale idrettsutøvere i styrke- og treningssporter. SBD er godkjent til bruk i IPF konkurranser (International Powerlifting Federation). Bare et fåtall leverandører har kommet gjennom de tekniske kvalitetskriteriene til IPF sin tekniske komit́́́e for å kunne være en akseptert leverandør til IPF atleter og bruk av deres bekledning i konkurranser. Dette understøtter hvor seriøse SBD jobber for kvalitet.

  • Dette har bidratt til å etablere SBD som den ledende leverandøren til alle som driver styrkesporter. SBD har forpliktet seg til å levere den beste prestasjonsfremmende støttebekledningen på markedet, og jobber i tett dialog med både utøvere og produksjonspersonell sammen med designere og ingeniører for å levere det beste som kan produseres med dagens teknologi. Kjøp av SBD garanterer deg valuta for pengene, og plagg som varer lenge.